X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

SAT TACTIX BRAVO

Više pogleda

SAT TACTIX BRAVO
Robna marka: Garmin Kataloški broj: 010-01338-0B Kratki opis:

 • tactix Bravo s crnim remenom od najlona

 • Maslinasto zeleni remen

 • USB spojnica za punjenje

 • AC adapter s priključkom

 • Priručnik

Cijena
5.590,00 kn

* Odaberite veličinu

5.590,00 kn
besplatna dostava
Kupnjom ovog artikla ostvarujete 373 Loyalty boda (373 kn) Pravilnik Loyalty kluba
podjeli:
Opis proizvoda

Detalji

Kombinacija vrhunskih performansi i taktičkih funkcija

 • 1,2-inčni Garmin Chroma Display™ zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s iznimno čvrstim safirnim staklom
 • Dva načina rada pozadinskog osvjetljenja podržavaju normalnu upotrebu i upotrebu s naočalama za noćno gledanje
 • EXO™ antena od nehrđajućeg čelika uklopljena je u masku s crnim ugljičnim slojem sa svojstvima dijamanta (DLC) koja je hrapava kako bi bila još otpornija na abraziju, antirefleksivna i robusna
 • Kamuflažne crne boje, robustan i čvrst i inspiriran zahtjevima taktičke opreme koja je namijenjena upotrebi na terenu
 • Prijemnik signala GPS/GLONASS sustava iznimne osjetljivosti
 • Poseban taktički profil s posebnim taktičkim podatkovnim poljima s dvostrukim mrežnim koordinatama, prethodno učitanim aplikacijama kao što je Jumpmaster i projekcijom točaka.

tactix® Bravo je GPS sportski sat za taktičko treniranje i navigaciju na otvorenom koji kombinira posebne taktičke funkcije, fitness treninge i pametne funkcije. Sve se to nalazi u potpuno crnom, robusnom i čvrstom kućištu napravljenom da se može nositi s taktičkim okruženjem, dok dva načina rada zaslona osiguravaju izvrsnu čitljivost u normalnim uvjetima i mogućnost isključivanja za vrijeme operacija koje uključuju naočale za noćno gledanje.

Ozbiljan stil koji odolijeva najtežim uvjetima

Nenametljivi tactix Bravo ima metalne dijelove prekrivene crnim DLC slojem i zaobljeno staklo koje ne reflektira svjetlost. Isporučuje se s dva čvrsta plastična remena s 3 prstena u crnoj i maslinasto zelenoj boji. Sat je opremljen EXO™ antenom od nehrđajućeg čelika uklopljenom u masku na koju je nanesen crni ugljični sloj dijamantnih svojstava (DLC). Maska je hrapava kako bi bila otpornija na abraziju, robusna je i ne reflektira svjetlost, a sve se to nalazi u kućištu kojemu izrazitu čvrstoću i izdržljivost daju staklena vlakna. Chroma zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje vam da svoje podatke vidite u svim uvjetima osvjetljenja. Način rada za noćno gledanje koje aktivira korisnik smanjuje pozadinsko osvjetljenje na razinu koja ne smeta prilikom nošenja naočala za noćno gledanje. tactix Bravo je sat vodootporan na dubinama do 100 metara, a baterija mu traje do 50 sati u načinu rada za uštedu energije UltraTrac™, 20 sati kada radi kao GPS i do 3 tjedna kada se koristi kao pametni sat (ovisno o postavkama).

 

Ugrađene taktičke funkcije

Taktičke funkcije uključuju poseban taktički profil aktivnosti, aktivnost s instruktorom skoka, projicirane točke i format s dvostrukim položajem stranice s podacima o GPS koordinatama koji podržava MGRS, stupnjeve, minute i sekunde i mnoge druge.

Navigirajte svojim putem

tactix Bravo opremljen je sveobuhvatnim funkcijama navigacije i praćenja pomoću kojih vas korištenjem GPS-a i ABC senzora (visinomjera, barometra i kompasa) vodi s utabanih staza i ponovno vraća na njih. Funkcija TracBack® vodi vas do početne točke istim putem kojim ste se kretali. Ugrađeni senzori daju informacije o smjeru, nadmorskoj visini i promjenama vremena. Dok se krećete, sat bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Možete i označavati lokacije kao što su ciljevi, zone doskoka, kamperi, vozila hitne pomoći ili prolazne točke. Pomoću sata tactix Bravo možete stvoriti točku i navigirati do nje ili slijediti stazu.

tactix Bravo je opremljen i ANT+® i Bluetooth®3 tehnologijama za bežično povezivanje, a njegove pametne funkcije omogućuju bežično dijeljenje lokacija i ruta.

Više od ABC senzora

tactix Bravo opremljen je barometarskim visinomjerom i elektroničkim kompasom s 3 osi. Uređaj pomoću GPS prijemnika automatski kalibrira ove senzore kako bi vam dao najtočnije informacije. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi osigurava točno određivanje smjera u svim uvjetima kako biste zadržali taktički pregled situacije bez promjene položaja. Ako želite točna mjerenja temperature, uparite tactix Bravo s našim vanjskim tempe senzorom temperature.

Dokaz vašeg potencijala

tactix Bravo opremljen je dodatnim funkcijama treniranja koje će vam reći sve o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Funkcija procjene maksimalne vrijednosti VO2 obrađuje podatke, uključujući brzinu kojom trčite, broj otkucaja u minuti i promjene otkucaja srca kako bi procijenila maksimalni volumen kisika koji možete potrošiti u minuti. Pratite promjene kako biste vidjeli napredak kondicije i usporedili te vrijednosti s drugim osobama. Ostali parametri fitnessa uključuju savjetnika za oporavak s vremenom oporavka i provjerom oporavka te predviđanje utrke koje na temelju trenutne vrijednosti maksimalnog VO2 procjenjuje vaše idealno vrijeme završetka.

Budite sigurni da ste spremni

Jednom kada počnete ozbiljno trčati, tactix Bravo s dodatnim monitorom pulsa HRM-Run prati sva napredna mjerenja koja su potrebna kako biste bolje razumjeli i poboljšali:

Naprednu dinamiku trčanja koja analizira vaše trčanje:

 • Vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije – količina 'poskakivanja' dok trčite i omjer koristi u odnosu na duljinu koraka

 • Vrijeme dodira s tlom i balans – pokazuje koliko ste vremena dok trčite u dodiru s tlom, a koliko u zraku i omogućuje vam provjeru simetrije trčanja
 • Kadenca – broj koraka u minuti
 • Duljina koraka – utvrđuje odgovarajući trenutni tempo
 • Fiziološka mjerenja koja prate rad vašeg srca na temelju kojih se određuju vrijednosti za:
  • Izračun naprezanja – tactix Bravo 3 minute mjeri promjene vašeg pulsa dok mirno stojite na temelju čega procjenjuje razinu stresa. Ljestvica ima vrijednosti od 1 do 100, a male vrijednosti pokazuju nisku razinu stresa
  • Stanje performansi – nakon što ste trčali 6 do 20 minuta, tactix Bravo uspoređuje vašu kondiciju u stvarnom vremenu s vašom prosječnom razinom kondicije
  • Laktatni prag – analizirajući vaš tempo i puls, tactix Bravo procjenjuje točku u kojoj se vaši mišići brzo umaraju

Prilagođene aplikacije i izgled sata

Personalizirajte svoj tactix Bravo pomoću besplatnih preuzimanja iz naše Connect IQ™ trgovine. Možete prilagoditi izgled sata, dodati podatkovno polje ili preuzeti aplikacije i widgete koji vam omogućuju brz pregled informacija.

Ostanite povezani

Pametne obavijesti³ omogućuju vam primanje e-pošte, poruka i obavijesti izravno na sat, čak i kada ste na stazi. tactix Bravo prima bežični signal s kompatibilnog pametnog telefona4, obavještava vas o primljenim porukama i prikazuje njihov tekst na svom zaslonu onda kada ste ga spremni pročitati.

Druge funkcije povezivosti uključuju automatski prijenos na online fitness zajednicuGarmin Connect, praćenje u stvarnom vremenu i dijeljenje putem društvenih medija pomoću besplatnih aplikacija Garmin Connect i Garmin Connect™ Mobile. Daljinski upravljajte glazbom s telefona i VIRB® XE akcijske kamere. Opremljen je i funkcijama Pronađi moj telefon i Pronađi moj sat. Praćenje aktivnosti4 bilježi podatke o broju koraka u danu, potrošenim kalorijama i stepenicama po kojima ste se popeli, a praćenje spavanja bilježi podatke o obrascima spavanja kako biste imali dodatni uvid u svoje zdravstveno stanje.

¹Monitori pulsa i HRM-Run monitori; prodaju se odvojeno.
²Potreban je monitor pulsa HRM-Run koji se isporučuje u nekim kompletima ili prodaje odvojeno.
³Telefon mora podržavati tehnologiju Bluetooth® Smart. Kompatibilnost provjerite na web-mjestu Garmin.com/BLE.
4Točnost praćenja aktivnosti

Riječ Bluetooth vlasništvo je tvrtke Bluetooth SIG, Inc.

komentari

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani kupci mogu pisat. Molim vas, logirajte se ili registrirajte

Info o veličinama

TABLICA VELIČINA

US veličine UK veličine EU veličine Dužina stopala (CM)
6 5,5 38,5 24
6,5 6 39 24,5
7 6 40 25
7,5 6,5 40,5 25,5
8 7 41 26
8,5 7,5 42 26,5
9 8 42,5 27
9,5 8,5 43 27,5
10 9 44 28
10,5 9,5 44,5 28,5
11 10 45 29
11,5 10,5 45,5 29,5
12 11 46 30
12,5 11,5 47 30,5
13 12 47,5 31
13,5 12,5 48 31,5
14 13 48,5 32
14,5 13,5 49 32,5
15 14 49,5 33
15,5 14,5 50 33,5
16 15 50,5 34
16,5 15,5 51 34,5
17 16 51,5 35
17,5 16,5 52 35,5
18 17 52,5 36
19 18 53,5 37
20 19 54,5 38
21 20 55,5 39
22 21 56,5 40

DUŽINA STOPALA

- dužinu stopla izmjerite tako da stanete na ravnu površinu te prislonite petu uz ravan rub ili zid.


- obilježite vrh nožnih prstiju.


- metrom izmjerite dužinu od stražnje strane stopala pa sve do vrha nožnih prstiju.


- ako se vaše stopalo nalazi između dvije veličine, odaberite veći broj obuće.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express