X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Nogomet se mijenja, ne samo u stilu igre. Svaka momčad treba igrača koji će izvesti show i donijeti ravnotežu u momčad. Kontroliraj igru uz revolucionarni adidas ACE 15, a Adidas X15 najsavršenije su oruđe za najopasnije igrače.

#BETHEDIFFERENCE

adidas X15

adidas X15 najsavršenije su oruđe za najopasnije igrače. Gornjište se nastavlja u prianjajuću TECHFIT ovojnicu koja savršeno prianja uz gležanj te pruža maksimalnu potporu. Poplat X-CLAW izrađen je da dobro prianja uz podlogu i spriječi proklizavanje, a istovremeno je lagan poput pera. X-SKIN koji se nalazi na vrhu stopala izrađen je od složenog troslojnog sustava koji je udoban, štiti stopala igrača te omogućuje najbolje performanse u svim uvjetima.

Saznaj više Kupi X15

ACE15

Svaka momčad treba igrača koji će izvesti show i donijeti ravnotežu u momčad. Kontroliraj igru uz revolucionarni adidas ACE15. Nove adidas ACE15 kopačke imaju revolucionarnu CONTROL mrežu koja omogućuje potpunu kontrolu nad loptom, zahvaljujući pažljivo izrađenim 3D materijalima. Troslojni materijal kombiniran je s prianjajućom EVA pjenom za još bolje performanse na terenu. Nova revolucionarna konfiguracija čepova omogućuje da za vrijeme manevriranja s loptom više čepova bude na lopti. Jedinstveno gornjište NSG (Non-stop grip, stalan čvrst zahvat) koristi 3D-točke za potpunu kontrolu u svim uvjetima.

Saznaj više Kupi ACE15

Messi15

Nove MESSI15 kopačke sadrže niz inovacija zahvaljujući kojima će Messijev talent i sjajna igra još više doći do izražaja. Novi messiTOUCH materijal prekriva gornjište i omogućava ultimativno prianjanje, stabilnost i udobnost. Jedinstveni messiFRAME okvir 'zaključava' stopalo pružajući maksimalnu potporu i stabilnost. Zahvaljujući messiPRINTu i messiGAMBETRAXu poplat s dinamičnom konfiguracijom čepova omogućava eksplozivno kretanje na terenu.

Saznaj više Kupi Messi15
Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express