X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Novosti /

30-godišnja tradicija Pegasusa – Raširite vaša krila!

Podjeli članak

Prema riječima Marka Parkera generalnog direktora korporacije Nike, legendarni model tenisica Pegasus počeo je s jednostavnom misijom „Dizajnirati kvalitetne tenisice za trening prihvatljive svim trkačima“. Budući da Pegasus na treninzima nose rekreativni trkači, natjecatelji, ali i svjetski prvaci Mo Farah i Bernad Lagat u Nike-u su definitivno uspjeli.
Kao što samo ime Pegasus govori, ova tenisica pruža brzinu i fleksibilnost kojemu je Nike dodao i Zoom Air jastučić u srednjem dijelu potplata. Ekološki prihvatljiva „Cushlon“ guma koja se koristi u potplatu, uz malu težinu pruža odličnu kombinaciju ublažavanja i stabilnosti.
Trenutno aktualan model, Nike Air Pegasus+ 30 koristi tehnologiju „Fitsole sockliner“ kako bi tenisica prianjala uz stopalo poput čarape. Reflektirajući sloj koji se nalazi ispod vanjskog sloja pomaže trkačima da budu vidljivi u uvjetima smanjene vidljivosti.
Ova tenisica najprikladnija je za tvrde, uređene podloge (asfalt, makadam), iako se dobro ponaša i na posjetima „off road“ terenima.
Tijekom 30 godišnjeg razvoja Pegasus je pretrčao milijune kilometara… Svaka generacija poznata je po nečemu, ali Pegasus je konstanta!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa