X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Novosti /

Dostava na kioske Tiska

Podjeli članak

Poštovani kupci,

Od sada možete uživati u još jednostavnijem naručivanju preko našeg Webshopa. Kako bismo vam što više olakšali kupnju, omogućili smo vam preuzimanje paketa preko kioska Tiska i Paketomata, te dostavne kuće GLS.

Dostava na Tisak

Pošiljke tako možete preuzeti na jednom od 1300 kioska Tiska tijekom radnog vremena kioska u koji ste odabrali dostaviti svoju narudžbu. Na dan dostave paketa na kiosk primit ćete SMS poruku na broj mobitela koji ste ostavili prilikom narudžbe. Rok preuzimanja pošiljke je 9 dana, a počinje s danom primitka SMS poruke o obavijesti o prispijeću.

Sve lokacija kioska Tiska diljem Hrvatske s radnim vremenom možete pronaći na ovome linku, a odabir napravite prilikom narudžbe na kiosk po želji u svojem gradu.

Dostava na Paketomat

Paketomat vam omogućuje preuzimanje pošiljke od 0 do 24 sata, svakim danom. Kada pošiljka bude dostavljena u odabrani Paketomat primit ćete SMS obavijest s kodom za preuzimanje. Na Paketomatu skenirajte kod s pametnog telefona ili ga ručno unesite te preuzmite svoju narudžbu. Rok za preuzimanje paketa je 72 sata, a počinje s trenutkom primitka SMS poruke o prispijeću pošiljke. Popis svih lokacija Paketomata možete pronaći na ovome linku.

Podsjećamo da je tu i dalje opcija dostave na kućnu adresu preko Overseas Expressa, a robu možete naručiti i u najbližu Ferivi trgovinu.

Koju god opciju odabrali, uvjereni smo da ćete uživati u širokom izboru artikala po povoljnoj cijeni. Naš Webshop otvoren je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa