X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Novosti /

Ferivi Back to School paketi za početak nove školske godine

Podjeli članak

Kao i svake godine otprilike u isto vrijeme, ljeto se polako približava kraju. Kraj ljeta označava i skori početak nove školske godine. Vrlo je važno dobro pripremiti vaše dijete za novi obrazovni početak, a jedna od najbitnijih stvari je osigurati djetetu kvalitetnu, primjerenu i praktičnu odjeću, obuću i opremu.

Početak školske godine može biti vrlo uzbudljivo, ali i stresno razdoblje za roditelje kao i za dijete. Djeca se možda vesele ponovno vidjeti svoje prijatelje, ali se možda brinu zbog novih predmeta i učitelja. Pripremajući se za novu školsku godinu, roditelji ne planiraju samo jedan događaj, već se moraju organizirati za sljedećih devet mjeseci školovanja djeteta.

Obuća i odjeća primjerena za svakog školarca

Osim školskog pribora, nabavka nove obuće i odjeće od iznimne je važnosti prilikom povratka djeteta u školske klupe. Jedna od najvažnijih stavki su kvalitetne tenisice i udobna slojevita odjeća koja omogućuje olakšano svlačenje i oblačenje u školi.

Kako bi u najvećoj mogućoj mjeri roditeljima olakšali pripremu za početak nove školske godine, u ponudi smo pripremili pomno odabrane Back To School pakete. Radi se o paketima renomiranih proizvođača Nike i Adidas koji će se zasigurno svidjeti svakom djetetu. Najbitnije je istaknuti kako se radi o visoko kvalitetnim proizvodima u kojima će se vaše dijete osjećati udobno i samopouzdano, što će mu omogućiti potpuno usredotočavanje na školske aktivnosti.

Svaki paket sadrži neophodne artikle za svakog školarca - dječaka ili djevojčicu. Udobne tenisice i topla trenirka primjerene su za samu nastavu, ali također i za sate tjelesnog odgoja te provođenje vremena na jesenskim temperaturama na putu do škole. Moderni ruksak ima veliki glavni odjeljak za pohranu školskog pribora te kvalitetnu podstavu na pozadini koja osigurava udobnost prilikom nošenja.

Nike B2S paket za dječake sadrži trenirku, tenisice i ruksak u crno-modro-sivoj kombinaciji. U mogućnosti ste odabrati trenirke u veličinama od XS do XL te tenisice u veličinama od 35,5 do 40. U ponudi također imamo Nike B2S paket za djevojčice s istim artiklima u crno-ružičasto-sivoj kombinaciji. Veličine trenirki su također u rasponu od XS do XL dok su tenisice u veličinama od 35,5 do 38,5.

Ako preferirate nešto drugačiji stil, možemo vam ponuditi Adidas B2S paket za dječake u crno-plavo-bijeloj kombinaciji. U mogućnosti ste odabrati trenirke u veličinama od 128 do 176 te tenisice u veličinama od 31 do 40. Naravno, tu je i Adidas B2S paket za djevojčice u crno-ružičasto-bijeloj kombinaciji. Veličine trenirki su u rasponu od 128 do 170 dok su tenisice u veličinama od 31 do 40.

Smanjite stres, preuzmite kontrolu

U danima i tjednima neposredno prije prvog dana škole, pomoći će vam ukoliko saznate neke osnovne informacije o tome što čeka vaše dijete pri povratku u školske klupe. Potrudite se saznati informacije o rasporedu sati, užini i gdje se održava tjelesni odgoj - u dvorani ili na vanjskom igralištu. Takva priprema pomoći će odagnati stres te ćete imati osjećaj kako imate više kontrole nad cijelim procesom.

Došlo je vrijeme zamijeniti sneno i lijeno ljeto s novim radnim i školskim izazovima. Dobrom i pravovremenom pripremom nove izazove vi i vaše dijete dočekat ćete spremni i orni, što će uvelike utjecati na cjelokupno razdoblje sve do sljedećeg ljeta.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express