X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Novosti /

Fokusiraj se na bitno

Podjeli članak

didas Athletics predstavio je ključni proizvod nove kolekcije  Z.N.E Zero-Dye – majicu s kapuljačom, tzv. hoodicu, koja pruža vrhunsku udobnost te svojim dizajnom omogućava sportašima da se fokusiraju na ono što je bitno prije izlaska na teren.

 

adidas Athletics kolekcija proizvedena je inovativnim procesom bez korištenja umjetnih bojila koristeći samo materijale u svojim prirodnim bojama čime se smanjuje prekomjerno trošenje vode. Nova ekološka metoda proizvodnje odbacuje sve ono što je nebitno te reflektira viziju i fokus koji su sportašima neophodni u pripremama prije izlaska na teren. Elegantan dizajn hoodice kao i predimenzionalna kapuljača svojim oblikom eliminiraju vanjske faktore koji mogu negativno utjecati na koncentraciju i omogućuje još učinkovitiji  fokus potreban za postizanje vrhunskih rezultata.

 

Slogan nove adidas Athletics Z.N.E kolekcije ”Fokusiraj se na bitno” potiče svijest kod sportaša ne samo na krajnji rezultat njihove igre već tu svijest proširuje i izvan okvira sporta i na okolinu koja ih okružuje.

U svojom pripremama prije izlaska na teren adidas Z.N.E. hoodicu isprobali su vrhunski sportaši poput nogometaša Paula Pogbe, atletičarke Tori Bowie  i tenisačice Coco Shilin.

Ponudu artikala možete pogledati OVDJE

02
01

adidas_CocoShillin1

ferivi_1 from Mario P on Vimeo.

ferivi_2 from Mario P on Vimeo.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa