X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Recenzije /

Garmin Forerunner 225 sat za sportaše

Podjeli članak

Garminov Forerunner 225 sat za sportaše može se pohvaliti optičkim praćenjem otkucaja srca i GPS-om. Donosimo vam pregled svih glavnih značajki ovog sata.

Garmin je već duže vrijeme poznat kao izvrstan proizvođač satova za sportaše. Forerunner linija satova ima posebno dobru reputaciju među trkačima. Garmin Forerunner 225 prvi je uređaj koji sadrži optičko praćenje otkucaja srca, a smješten je na vašem zapešću. Forerunner 225 nije samo sat za trčanje, to je sat za cjelodnevno praćenje podataka tijekom bilo kakvog treninga, pa čak i spavanja.

Dizajn i specifikacije

Što se tiče sportskih satova, Garmin Forerunner 225 prosječne je veličine. Kada ga stavite na zapešće, otkrit ćete da je relativno lagan. Okrugli zaslon u boji ima promjer od 2,5 centimetara i rezoluciju od 180 x 180 piksela. Na svakoj strani sata nalazi se nekoliko fizičkih tipki koje su označene te su intuitivne za korištenje. Nećete morati pročitati kompliciran priručnik kako biste shvatili funkciju svakog gumba.

Na stražnjoj strani sata nalaze se dva mala senzora koji bljeskaju u zelenoj boji kada je uključeno praćenje otkucaja srca. Garmin Forerunner 225 najbolje radi kada ga stavite malo poviše na vašu ruku umjesto na kost zapešća. Izdržljivost baterije Garminovih proizvoda je svakako impresivna i Forerunner 225 nije iznimka. U normalnom načinu rada, sat može raditi otprilike četiri tjedna. Ukoliko uključite GPS i praćenje otkucaja srca, Forerunner 225 radit će 10 sati. To znači da možete otrčati cijeli maraton, ali i pratiti sve podatke na putu do utrke i prilikom povratka kući.

Funkcionalnost

Garmin Forerunner 225 prati samo aktivne otkucaje srca. Drugim riječima, praćenje otkucaja srca uključuje se kada počnete s trčanjem ili nekom drugom vježbom. Forerunner 225 možete podesiti tako da prati osnovne podatke trčanja, kao što su tempo i vrijeme ili otkucaje srca i zone. Različite boje označavaju zone otkucaja srca, kao što su zagrijavanje, aerobna, anaerobna i maksimalna. Zone se mogu personalizirati ovisno o godinama.

Nakon što završite s trčanjem, na vašem Garmin Connect profilu (za iOS, Android i Web) možete vidjeti kartu gdje ste trčali, grafikone koji prikazuju nadmorsku visinu, tempo, otkucaje srca i ritam. Tablica pokazuje vrijeme, udaljenost i prosječnu brzinu za svaki krug. Također možete vidjeti prosječna i maksimalna iščitanja za sva važeća mjerenja, uključujući prosječnu duljinu koraka.

Cjelodnevno praćenje podataka

Osim trčanja i aktivnosti, Forerunner 225 također prati vaše dnevne korake, automatski bilježi podatke dok spavate i pokazuje vam koliko ste kalorija potrošili dok ste bili aktivni u odnosu na vrijeme mirovanja. Podsjetnik na kretanje oglašava se ukoliko predugo mirujete. Akcelerometar, koji može utvrditi koliko ste dugo sjedili, također pomaže u praćenju vježbi u zatvorenom prostoru, što je odlično ako koristite pokretnu traku za trčanje.

Praćenje podataka dok spavate uključuje se i isključuje automatski, što je velika prednost. Mnogi satovi zahtijevaju da promijenite njihov način rada prije odlaska u krevet, što vrlo lako možete zaboraviti učiniti ako ste pospani. Garmin Forerunner 225 to čini automatski. Sljedeći dan možete pogledati grafikone koji prikazuju kada ste se okretali u krevetu te koliko ste sati i minuta spavali.

Zaključak

Obožavatelji Garmina koji su čekali njihov uređaj s praćenjem otkucaja srca na zapešću svakako bi trebali kupiti Forerunner 225. Cijenom je sličan satovima drugih proizvođača, ali Forerunner 225 prati sve podatke koje trkači očekuju od Garminova uređaja u tom cjenovnom rangu.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa