X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Recenzije /

Garmin GPS satovi

Podjeli članak

Tvrtka Garmin proizvođač je navigacijskih tehnologija koje koriste globalni sustav pozicioniranja (GPS). Široj javnosti najpoznatija je po svojim iznimno preciznim i pouzdanim satovima za trčanje, plivanje i biciklizam.

Tvrtku Garmin osnovala su dvojica elektro inženjera, Gary Burrell i Min Kao, krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća. Tvrtka se prvotno zvala ProNav, no ime je ubrzo promijenjeno u Garmin - što je složenica imena njezina dva osnivača. Prvi klijent tvrtke bila je Kopnena vojska Sjedinjenih Američkih Država.

Garmin je danas vrlo uspješna tvrtka s podružnicama u Sjedinjenim Američkim Državama, Tajvanu i Ujedinjenom Kraljevstvu. Zapošljava više od 1500 zaposlenika dok se godišnji prihodi broje u milijardama američkih dolara. Tvrtka je do svibnja 2014. godine prodala više od 126 milijuna GPS uređaja. Garmin trenutno nudi preko 50 različitih artikala kroz mrežu od 2500 trgovaca, distributera i partnera u više od 100 zemalja diljem svijeta.

Tvrtka Garmin svjetski je lider u proizvodnji navigacijskih proizvoda temeljenih na globalnom sustavu pozicioniranja. GPS tehnologija nekada je bila specijalizirana oprema za letjelice i plovila, no danas je prilagođena za široku upotrebu, što uključuje razne vrste prijenosnih i ručnih satova za korisnike poput planinara, sportaša i vozača automobila. Krilatica tvrtke je "Built to Last", što u slobodnom prijevodu znači "napravljeno da traje". Te tri riječi najbolje opisuju Garminove proizvode, koji su vrlo traženi zbog svog izuzetnog dizajna, vrhunske kvalitete i inovativnih značajki.

Satovi za trčanje

Strastvenim ljubiteljima trčanja namijenjen je Forerunner 15 - sat za trčanje s GPS-om i monitorom pulsa koji je vrlo jednostavan za korištenje. Forerunner 15 bilježi bitne statističke podatke tijekom trčanja kao što su vrijeme, udaljenost i brzina. Kada se upari s trakom za puls, snima puls i zone pulsa kako biste znali kada ste dostigli ciljne vrijednosti. Sat također broji korake i kalorije te vas podsjeća kada je vrijeme za kretanje. Trajanje baterije uz uključen GPS je do 8 sati ili 5 tjedana u načinu rada kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti.

Multisport satovi za trčanje i plivanje

Naprednim korisnicima namijenjen je Forerunner 920XT - multisport sat s GPS-om, podacima o dinamici trčanja i povezanim funkcijama. Forerunner 920XT opremljen je mnoštvom naprednih funkcija za treniranje upakiranima u elegantan sat koji je prilagođen odijelima za plivanje. Može se pohvaliti zaslonom u boji visoke rezolucije i fleksibilnim, čvrstim remenom i funkcijom sata pa ga možete nositi cijeli dan. Forerunner 920XT bilježi podatke o dinamici trčanja što uključuje kadencu, vertikalnu oscilaciju i vrijeme dodira s tlom. Budući da se radi o visoko kvalitetnom multisport satu, on također bilježi podatke o plivanju - uključujući udaljenost, tempo, broj zaveslaja, brzinu zaveslaja i SWOLF rezultat.

Satovi za bicikliste

Za ljubitelje biciklizma tu je Edge 20 - kompaktno biciklističko računalo s GPS-om. Edge 20 bilježi ključne podatke vaše vožnje kao što su vrijeme, udaljenost, brzina, ukupni uspon i lokacija. Savršen je za praćenje napretka i planiranje dnevne vožnje na posao putem usluge Garmin Connect. Naprednim biciklistima namijenjen je uređaj Edge Touring, koji radi kao uređaj za navigaciju koji imate u automobilu, s tom razlikom što su karte i značajke posebno prilagođene za vožnju biciklom. Koristeći usluge Garmin Connect i Garmin Adventures, možete pronaći i preuzeti vožnje drugih korisnika ili svoje vožnje podijeliti sa zajednicom. S uređajem Edge Touring možete biti sigurni da ćete uvijek naći pravi put.

Nije bitno jeste li profesionalni sportaš ili rekreativni ljubitelj trčanja, plivanja i biciklizma - među širokom ponudom visoko kvalitetnih satova renomirane tvrtke Garmin zasigurno ćete pronaći uređaj koji savršeno odgovara vašim željama i potrebama.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa