X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Ostalo /

Lacoste

Podjeli članak

Tko je krokodil?

Kada Vam netko spomene Lacoste, najvjerojatnije pomislite na zelenog krokodila. Mislite li da je zeleni krokodil slučajan odabir logotipa, varate se. Krokodil je itekako uzročno-posljedično izabran da prezentira jednu od najpoznatijih svjetskih robnih marki. Sve je započelo 1923. godine kao oklada između Rene Lacostea i kapetana francuske Davis Cup ekipe Allana Muhra koji je Lacosteu obećao torbu od krokodilske kože ukoliko Lacoste dobije meč za svoju ekipu. Nakon što je to i napravio, novinari su ga prozvali krokodilom zbog požrtvovnog načina igre kojim se uvijek borio do kraja meča. Oklada je isplaćena, prvi proizvod nije bila torba već sportski sako na kojem je bio ušiven krokodil. Svaki sljedeći proizvod, a pogotovo teniska polo majica 1212, je bio visokokvalitetan i doprinosio je današnjem nevjerojatnom ugledu.
01

Povijest tvrtke

Tvrtka je službeno osnovana 1933. godine u Troyesu, u Francuskoj. Osnivači su bili naravno Rene Lacoste i Andre Gillier, vlasnik najveće tadašnje firme za proizvodnju pletene odjeće. Lacoste je na početku proizvodio majice u kojima se igrao tenis, a vremenom se proizvodnja širile za potrebe golfa i jedrenja, da bi na kraju firma prerasla isključivo sportske okvire. 1963. je otac Rene Lacostea, Bernard Lacoste preuzeo vođenje tvrtke i tada se dogodio procvat ovog francukog giganta. Godišnje je prodavano više od 300 tisuća  Lacoste proizvoda diljem svijeta. Lacoste je u svojoj povijesti imao uspona i padova, ali je krokodilskom upornošću izrastao u jedinstvenu marku koja je postala sinonim za dobar ukus

 Današnji Lacoste

Lacoste je u današnjem svijetu brend koji kombinira neformalni stil i eleganciju. Obuća, odjeća, parfemi, kožni proizvodi, satovi, naočale i ručnici koje proizvodi Lacoste garancija su kvalitetnih proizvoda. Njegovu robu koriste i sportaši na sportskim terenima (Andy Roddick, Richard Gasquet, Stanislas Wawrinka), pogotovo u golfu i tenisu, ali i osobe izvan sportskih terena u svakodnevnom životu. Ovaj je brend izgrađen na pobjedničkom mentalitetu pa je namijenjen osobama koje se tako i osjećaju. Elegancija koja ističe stil i olakšava sportske napore zaštitini su znakovi današnjeg Lacostea. Priznajte da su Lacoste proizvodi često u društvu privlačili poglede i poticali pohvale. Naravno, Lacoste obuću možete pronaći u Ferivi prodavaonicama. Postanite i Vi dio pobjedničkog svijeta, probudite krokodila u sebi.

728spm00522d6

Ferivi ponuda

U našim prodavaonicama možete pronaći 30-ak različitih modela Lacoste obuće. Plitki, dublji, ljetni, zimski modeli, a svi jednako profinjeni. Kako smo i rekli, ove tenisice ćete moći obući i u kombinaciji sa trenerkama ukoliko ´furate´ sportski stil, a mogu biti i dio casula outfita za šetnju gradom ili večernji izlazak. Jednostavan, prepoznatljiv dizajn bez šarenila jednak je simbol marke baš kao i visoka kvaliteta te izdržljivost materijala. Za pripadnice nježnijeg spola tu su i karirane balerinke u također nježnim bojama, a za muški spol su u ponudi tenisice sa vezicama, ali i one sa čičkom koje ste zasigurno susretali po gradu. Osim u prodavaonicama, Lacoste tenisice možete kupiti i putem Webshopa.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa