X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Recenzije /

Najbolje mobilne aplikacije za trčanje

Podjeli članak

Osim u trčanje zaljubljeni ste u najnoviju tehnologiju? Motivirajte se dok trenirate koristeći neku od najboljih mobilnih aplikacija za trčanje!

1. Runkeeper (Android, iOS, besplatna)

Runkeeper je aplikacija za trčanje koja prati Vašu trkaću statistiku. Vi samo postavite svoje ciljeve vezane za udaljenost, brzinu ili mršavljenje, počnite trčati, a ostalo će za Vas učiniti Runkeeper koristeći GPS za praćenje daljine, vremena, tempa, staza, trenutne i prosječne brzine, prijeđene udaljenosti. Uz pomoć ove aplikacije za trčanje vrlo jednostavno možete pratiti svoj napredak. Svoju osobnu statistiku možete dijeliti i na društvenim mrežama te se natjecati sa svojim prijateljima.

03212

2. Nike+ Running (Android, iOS, besplatna)

Nike+ Running aplikacija prati Vaše staze i pomaže Vam ostvariti Vaše osobne ciljeve – bilo da se radi o prvoj trci ili postavljanju osobnog rekorda. Sa ovom iznimno popularnom aplikacijom dobit ćete motivaciju kako biste trčali dalje i brže nego ikada prije. Na trkaćoj stazi, ergometru ili ulici MotionX® kombinira GPS vašeg telefona i akcelerometar za najtočnije praćenje daljine, tempa i vremena. Uz ovu aplikaciju možete organizirati i utrku za svoje prijatelje – samo postavite udaljenost, pozovite ih i otrčite do cilja.
03212

3. Run with Map My Run (Android, iOS, besplatna)

Kao što i sam naziv kaže, ova aplikacija za trčanje koristi GPS Vašeg mobilnog telefona kako bi pratila gdje ste do sada trčali, koliko daleko, koliko brzo te sve podatke pohranjuje i prikazuje na jednostavan i pregledan način. Također može biti i aplikacija za vježbanje te ju mogu koristiti i biciklisti i hodači, a bilježiti i pratiti možete i svoju težinu te plan prehrane.
03212

4. Runtastic (Android, iOS, besplatna)

Runtastic aplikacija za vježbanje koristi GPS za mapiranje i praćenje sportskih i fitness aktivnosti, kao što su: trčanje, biciklizam i šetnja. Također prati napredak kardio treninga (trajanje, udaljenost, potrošene kalorije i sl.) kako bi Vam pomogla izgraditi zdrave životne navike i postići ciljeve vježbanja. Ova aplikacija vodi i Vaš osobni fitness dnevnik – bilježi rezultate te trkaće rute koje također možete vidjeti i u obliku Google Earth pregleda. Preko socijalnih mreža ova aplikacija za trčanje omogućuje dijeliti osobne rezultate i uspjehe, a brojnim detaljnim planovima treninga možete još i više unaprijediti svoje rezultate.
03212

5. Endomondo

Endomondo aplikacija za vježbanje i trčanje posjeduje podršku za najveći broj sportova: trčanje, vožnja biciklom, rolanje, alpsko i nordijsko skijanje, snowboarding, kajaking, hodanje, planinarenje, orijentacijsko trčanje, jahanje, plivanje, jedrenje na dasci, veslanje, kao i dostupnost za najširi spektar platformi (iOS, Android, Symbian i BlackBerry). Pomoću integracije s music playerom omogućuje slušanje glazbe tijekom treninga. Uz pomoć ove aplikacije bilježite staze, rekorde, mjerite otkucaje srca, dijelite s prijateljima i naravno, zabavite se.
03212

6. Strava Running and Cycling (Android, iOS, besplatna)

Ako je Vaša glavna motivacija za trčanje natjecati se i pobijediti svoje prijatelje, onda je Strava aplikacija za Vas. Osim GPS-a za praćenje daljine, vremena i tempa, omogućuje i natjecanje protiv drugih korisnika. Osim Androida i iOS-a, kompatibilna je s Garminovim Forerunner-om i Garmin Edge uređajima, te je jedna od rijetkih aplikacija čija se upotreba prostire dalje od mobilnih telefona. Strava Premium nudi i dodatne opcije poput postavljanja ciljeva, osobnog trenera te detaljnije analize treninga.
03212

7. Couch-to-5K (Android, iOS, besplatna)

Ova aplikacija za trčanje i vježbanje namijenjena je osobama koje su se malo ili nimalo bavile trčanjem. Cilj je polako i postupno postići da netrkači i povremeni trkači uspiju otrčati utrke od 5 kilometara. Korisnicima je stoga omogućen trening program od 20 do 30 minuta, tri puta tjedno tijekom devet tjedana. Korisnici mogu birati između četiri virtualna trenera, a tu je i audio poticaj kako bi im pomogao da ostanu motivirani za utrku.
03212

One thought on “Najbolje mobilne aplikacije za trčanje”

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa