X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Recenzije /

Nike Lunarglide 7 tenisice

Podjeli članak

Nike Lunarglide 7 tenisice namijenjene su onim trkačima koji traže lagane tenisice koje nude pozdanu kombinaciju stabilnosti i udobnosti prilikom pronacije.

Nike Lunarglide 7 tenisice nadovezuju se na tradiciju svojih prethodnika nudeći vrlo kvalitetne, lagane i stabilne tenisice koje su iznimno udobne i osiguravaju ugodno kretanje. Ove tenisice namijenjene su onim trkačima koji imaju problema s prekomjernom pronacijom te trebaju dodatnu stabilnost koju im pruža dinamična podrška Nike Lunarglide 7 tenisice.

Prekomjerna pronacija događa se kod ljudi s niskim nožnim lukom, odnosno ravnim stopalom. Prilikom kontakta s podlogom, tijelo se oslanja na cijelo stopalo što može prouzročiti pomjeranje pete prema unutrašnjoj strani stopala zbog prijenosa sile tijela. Nike Lunarglide 7 tenisice dizajnirane su kako bi umanjile taj učinak.

Glavne značajke Nike Lunarglide 7 tenisica

- nova mreža i Flyknit gornjište
- Flywire i Flyknit kombinacija gornjišta pružaju sigurno i udobno pristajanje
- poboljšana udobnost zahvaljujuću Lunarlon pjeni
- dobra ravnoteža između stabilnosti i udobnosti
- lagane tenisice prikladne za trening i utrke

Odmah je jasno da je Nike znatno poboljšao gornjište nove generacije Lunarglide tenisica. Sintetički slojevi su uklonjeni i zamijenjeni mrežom i Flyknit materijalom koji omogućavaju više prozračnosti i udobno pristajanje. Prilikom prvog trčanja odmah ćete osjetiti kako se redizajnom gornjišta poboljšala udobnost i sigurnost od pete do prstiju.

Nova Flyknit mreža u velikoj je mjeri odgovorna za tu poboljšanu udobnost i stabilnost. Tu je također i takozvana Flywire tehnologija koja omogućava poboljšano pristajanje. Lunarglide 7 tenisice nastavljaju pružati udobno i sigurno trčanje zahvaljujući Lunarlon pjeni i izdržljivoj potplati koje su poboljšane u prijašnjoj inačici Lunarglide tenisica te su ostale iste. Novi dizajn gornjišta zajedno s pouzdanom potplatom donosi najbolju verziju Lunarglide tenisica koje se mogu nositi prilikom svakodnevnog treniranja ili se mogu ozbiljnije testirati u velikoj utrci.

Potplata i gornjište

Potplata Lunarglide tenisica dobila je nekoliko poboljšanja u prošloj verziji i ta su poboljšanja nastavljena. Lunarlon pjena ima mekšu jezgru koja je omotana čvršćim vanjskim slojem. To znači da se radi o laganim tenisicama koje ipak pružaju pouzdanu stabilnost i performanse. Vanjski dio potplate poboljšan je gumom koja tenisicama pruža pouzdano prijanjanje prilikom kontakta s površinom.

Glavna poboljšanja gornjišta su mreža na prednjem dijelu i Flyknit materijal koji se proteže od pete do sredine tenisica. Flywire tehnologija pruža trkačima više opcija prilikom vezivanja tenisica, što omogućava povećanu stabilnost i udobnost. Na taj način, svaki trkač može prilagoditi Nike Lunarglide 7 tenisice svojim željenim preferencijama.

Zaključak

Lunarglide 7 tenisice ostaju vjerne svojim prethodnicima pružajući trkaču sjajnu kombinaciju stabilnosti i udobnosti. Nike nastavlja poboljšavati Lunarglide svakim novim modelom. Lunarglide 7 je lagana tenisica koja nudi dobru kombinaciju stabilnosti za one trkače koji imaju problema s prekomjernom pronacijom i pregršt udobnosti što jamči ugodno trčanje. Flyknit i Flywire tehnologija pružaju vrlo personalizirano i udobno pristajanje oko cijelog stopala. Kada uzmete u obzir promjene dizajna gornjišta uz već odličnu potplatu, Lunarglide 7 tenisice postale su još bolje u odnosu na prethodnu verziju sa stajališta cjelokupne udobnosti i performansi.

Nike Lunarglide 7 tenisice odlične su za one trkače koji trebaju pomoć za održavanje stabilnosti zbog učinka prekomjerne pronacije, kao i za one neutralne trkače koji su u potrazi za laganim tenisicama za svakodnevno treniranje ili velike utrke.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa