X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Novosti /

Nike mijenja kopačke zauvijek s novim modelom Magista

Podjeli članak

Andres Iniesta predstavlja novu kopačku s prepoznatljivom siluetom i i Nike Flyknit tehonologijom

koja pruža poseban osjećaj udobnosti i kontrole.

 Nadovezujući se na povijest Nike-a i revolucionarnu inovaciju pri  izvedbi kopački, nastala je nova radikalno  drugačija Magista kopačka koja redefinira pojmove kako bi kopačke trebale izgledati i čemu služe. Osim što je poboljšan model kako bi lijepo slijedio oblik noge, dodir i pokrete , kopačka je dizajnirana I za potrebe kreativnih igrača. Nike Flyknit tehnologija je projektirana po prvi put za nogomet, čime se stopalu pruža bliži osjećaj lopti te time bolje stvara i veći osjećaj kontrole nad njom. Kopačke je predstavio igrač FC Barcelone Andres Iniesta u Španjolskoj danas.

 „Naš cilj u Nike-u je uvijek bio ispuniti sve posebne zahtjeve sportaša kako bi unaprijedili njegovu izvedbu posebnih vještina koje ima. Upravo Magista nasljeđuje tu posebnu trasformaciju inovativnosti i dizajna i nadopunjuje je“ komentira Mark Parker Nike, Inc CEO i predsjednik.

Nakon četverogodišnjeg istraživanja u Nike Sport Research Lab te s povratnom informacijom jednih od   najboljih napadača svijeta, uključujući igrača Barcelone Andresa Inieste i njemačkog Maria Gotze, Magista je dizajnirana kako bi pružila razarajuću kreativnost  na terenu.

 Zajedno s Magistom smo osmislili kopačku koja pruža osjećaj produžetka noge jer se stapa snjom.

To nije samo kopačka koj ide na stopalo ona je kopačka koja radi skupa sa stopalom“ rekao je Phil McCartney ,glavni predsjednik Sport Preformance Footwear-a. „ Upravo smo uklonili sve smetnje igračima koji su sada slobodni za maksimum svog potencijala i kreativnosti.“

 Flyknit tehnologija donosi neviđen osjećaj kontrole jer ostavlja osjećaj druge kože na stopalu, osjećaj čarape na nozi pruža posebnu snagu i potporu utkanu direktno u kopačku. Magista također posjeduje i mid-cut  Dinamičku Fit Collar tehonologiju koja još više pruža potporu stopalu i članku  te donjem dijelu noge kako bi povećao svijest igrača o njegovim tjelesnim pokretima , te interakciju tla i lopte.

„ Magista mid-cut dinamički fit oko noge nije samo vizualno privlačna inovacija , već je dizajniran kako bi stvorio pojačan  osjećaj za loptu i poboljšava igračev dodir“ dodaje McCartney. „ Mid-cut omogućuje stopalu, gležnju i potkoljenici da rade skupa kao jedna cjelina, ističući njihove prirode pokrete.“

 IZRAĐEN ZA NEZAUSTAVLJIVU IGRU

Magista je dizajniran za igrača koji je uvijek u pokretu, potiče na  napad i diktira igru. U utakmici igrač je brži nego ikad - i psihički i fizički – teren je pod njegovom kontrolom.  Magista igrač neprestano stvara nove prilike na terenu, te je  usredotočen na predviđanje situacija te vidi prolaze gdje to nitko drugi ne vidi. Magista oslobađa  punom potencijal igrača i  usredotočava ga  na  djelić sekunde koji bi mogao promijeniti pravila igre.

"Fit ove kopačke je tako jedinstven da uopće ne osjećam da ga nosim i ne razmišljam o tome", rekao je Iniesta. "To mi omogućuje da  instinktivno nastupim sa više samopouzdanja."

NIKE FLYKNIT TEHNOLOGIJA

Nike Flyknit -  je prvi put korišten u Nike tenisice za trčanje 2012.g, a nedavno je u KOBE 9 Elite košarkaškoj tenisici- prkosio konvencionalnoj proizvodnji tenisica jer je  gornjište  satkano je od specijalnih prediva.

 "Flyknit  materijal i način proizvodnje  nam omogućuje da dizajniramo obuću koja stvara revoluciju u osjećaju udobnosti vašeg stopala", rekao je McCartney. "Mi smo stvorili Flyknit kako bi igra mijenjala potencijal i prilagodbe posebno za nogomet. Osjećaj druge kože  koju Nike Flyknit tehnologije ostavlja čini  stopalo bliže lopti i stvara nadnaravni osjećaj. "

Flyknit je nastavak koji u kopačkoj  Magista nudi udobnost za  prednji dio stopala i  petu , te dodaje element dinamičnog Fit-a koji kao da grli stopalo  igrača te ga istodobno drži čvrsto i sigurno .

"Ideja o Flyknit i dinamičkom Fit ovratniku postala je  očigledna kad smo počeli testirati naše prve prototipove - to je novo iskustvo ", rekao je McCartney . " To je kao da  nosiš rukavice . Rukavica počinje na zapešću , a ne na pola  ruke . Trebate taj prijelaz , tako da ne ometaju vaše tijelo u  prirodnom kretanju. "

 Nike dizajnerski tim je radio na usavršavanju visine ovratnika ,  te su pronašli  kroz povratne informacije od  igrača  dinamički Fit ovratnik koji  ne samo da pruža osjećaj čvrstine  u donjem dijelu već i osjećaj većeg samopouzdanja i veće svijesti o svojim pokretima.

Kako bi osigurali dodatnu snagu i lock- down osjećaj za višesmjerno  kretanje , dizajneri  su dodali Brio kabele . Ovi kabeli su pleteni izravno u jednodijelni gornji dio  i zatvoreni u prozorčić u potplatu , stvarajući snagu sličnu visećem mostu .

 IZRAĐENA DA STVORI BOLJU KONTROLU

Za dosljedan osjećaj dodir i povećanu kontrolu, Magista ima 3D-pletenu teksturu  gornjišta.  Zato Magista igrač treba agresivnije teksturu kako bi stvorio  trenje na loptu za točan  dribling i pucanje.

"Prethodni načini izrade pokazali su da je  potrebno  dodati slojeve na vrhu kako bi dobili ovo trenje, u konačnici rezultira pomicanjem nogu dalje od lopte, ali Nike Flyknit nam omogućuje da se stopalo prikloni teksturi izravno u kopačkoj", rekao je McCartney. "3D Pletivo je novo za Nike i za nogomet, i bile su potrebne stotine  izmjena kako bi se ovaj 3D doveo do savršenstva. Rezultat ovog ogromnog posla je ogroman osjećaj za loptu u tako malenom paketu  "

 Da bi zaštitili stopala od vode i hladnoće, Nike dizajnerski tim razvio je posebnu primjenu NIKESKIN koji se  nalazi iznad gornjišta  na Flyknit-u. ovaj sloj je manji od 0,1 mm -  znači tanji od lista papira - i stopa se sa pletivom kako bi se zaštitilo stopalo od vode .

IZREĐEN ZA UNAPRIJEĐENU POKRETE

Magista igrač  se zaustavlja, usporava i kreće se u više smjerova, a kontrolira loptu. Za ovog igrača, Nike je dodao 360 ° okretnih pokreta kroz kupaste čepove i potplat od  pebeksa ®-a i najlonske ploče za poboljšanje pokreta.

 Stisnuta najlonska ploča daje veliku osjetljivost koja pruža snagu, dok je s druge strane  nevjerojatno lagan. U kombinaciji s pebeksom, ova  struktura omogućuje fleksibilnost  i povećano kretanje  nogama, dok eliminira mehaničku fleksibilnost (područje gdje je kopačka  uvijek elastična na istom mjestu).

 Najlon proteže na nožni palac i djeluje kao sigurnost  igraču da čvrsto stane i  zatim krene eksplozivnom brzinom. Nike također uklanja u  potplatu  ploču na mjestu kako bi  igrač bio  bliže tlu za bolje težište i poboljšan pokret. U konačnosti ova konfiguracija je jedinstvena za Magistu i omogućuje rotaciju od 360 stupnjeva.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa