X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Recenzije /

Reebok Pump

Podjeli članak

Reebok Pump je linija tenisica koja je prvi puta predstavljena davne 1989. godine. Bila je to prva tenisica koja je imala unutarnji mehanizam punjenja zrakom koji je regulirao jedinstveni dio u donjem i gornjem dijelu jezika tenisice kako bi omogućio čvrsto zatvaranje oko gležnja. Svi dijelovi na napuhivanje su dizajnirani tako da se prilagođavaju svakom stopalu. Reebok Pump tenisica postala je iznimno popularna i sveprisutna, a najpoznatiji trenutak bio je kada je slavni američki košarkaš Dee Brown napuhao tenisice prije nego je osvojio Dunk Contest 1991. godine. Takva promocija tenisicu je učinila još popularnijom.

Kasnije je Reebok Pump sa košarkaških modela dodatno proširen na cross-training, off-road, golf, aerobik tenisice, kao i na tenisice za trčanje i hodanje. Kako bi proslavili 25. godišnjicu Pump tenisice, 2014. godine, Reebok je u suradnji sa mnogim dizajnerima predstavio novo izdanje poznate tenisice - Reebok ZPump Fusion. Novo izdanje tenisice, osim modernog dizajna, donosi i unaprijeđenu revolucionarnu tehnologiju koja je promijenjena prvi puta od originalnog izdanja. Zahvaljujući air-fit tehnologiji, Reebok ZPump Fusion popunjava praznine između tenisice i stopala donoseći besprijekornu udobnost i laganu prilagodbu svakoj podlozi. Kada se pritisne jastučić na ZPump tenisicama, one se pune zrakom te se na taj način ispuni „prazan prostor“ između tenisice i stopala. Kako bi se postigla savršena udobnost, tenisice se može „naPUMPati“ tri ili čak do osam puta, kako bi svaki sportaš individualno kreirao udobnost. Kada se pritisne jastučić, osjeti se strujanje zraka koji ispunjava tenisicu i čini ju ugodnom za stopalo. Za otpuštanje zraka, koristi se ventil koji izbacuje zrak iz tenisica.

Za razliku od uobičajenih tenisica koje su izrađene po tvorničkom principu, što znači kako oblik tenisice nikada ne može jedinstveno pristajati stopalu, glavni cilj ZPump Fusion modela je „prilagoditi volumen“ tenisica kako bi savršeno pristajale stopalima. Također, dok tipične tenisice imaju velik broj zasebnih dijelova, neke čak i do 40, koji su potom šivani, lijepljeni ili povezani na neki drugi način kako bi činili cjelinu, kod ZPump Fusion tenisice postoje samo tri dijela:

1. ZSeries potplati – Idealno prianjaju tlu te omogućuju opuštenije kretanje. Utori s donje strane omogućavaju savijanje i širenje potplata u skladu sa stopalom.

2. Pump tehnologija – Sadrže revolucionarnu tehnologiju okvira koja se ispunjava zrakom te je lagana a njezina struktura se potpuno oblikuje prema svakom stopalu. Ona se napuše i na taj način „okruži“ svaki individualni oblik noge kako bi kako bi tenisice savršeno pristajale stopalima te omogućile maksimalnu izvedbu.

3. Lagano gornjište – izostavljanjem plastičnih dijelova i tvrde konstrukcije stvorena je tenisica čija se struktura oblikuje prema svakom stopalu.

pump_2

Reebok Pump tehnologija na svjetskom tržištu prisutna je više od 25 godina. Najnovija edicija u skladu je sa visokim očekivanjima u razvoju tehnologije sportske obuće. Reebok ZPump Fusion posvećen je činjenici kako ne postoje dva identična stopala te donosi revoluciju – tenisice koje se savršeno prilagođavaju svakoj nozi. Sportaši su godinama čekali ovakvu, savršenu tenisicu koja se prilagođava svakom stopalu, a ne obrnuto. Reebok ZPump zadovoljavaju sve performanse vrhunske sportske tenisice te su odličnog dizajna i izgleda.

One thought on “Reebok Pump”

  • […] Reebok Pump u početku je bio namijenjen za košarku, no potom je Reebok odlučio proširiti marketing i na druge sportove. Nosili su ih i legende Shaquille O'Neal, Dan O'Brien i Dave Johnson. Poseban model, „ATR (Above the Rim) Pump“, za vrijeme NBA All Star utakmice 2005. nosili su, među ostalim, Allen Iverson, Yao Ming i Baron Davis. […]

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa