X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Recenzije /

Štucne

Podjeli članak

Štucne su možda i najbolji dokaz koliko daleko je otišla moderna tehnologija proizvodnje sportske opreme. Iako na prvi pogled najjednostavniji dio nogometne opreme na kojemu se nema što mijenjati nabolje, najnovije štucne su izrađene prema posebnim mjerilima dobivenim detaljnim istraživanjima. Štucne prije svega služe kako bi držale kostobrane čvrsto na mjestu tijekom utakmice, ali su naravno, poput dresa i kratkih hlačica, dio identifikacije svakog kluba. Klupske boje, detalji iz grba, klupski inicijali pa čak i cijeli grbovi krase najnovije štucne koje nose igrači najpoznatijih europskih klubova i reprezentacija. 
01

Za one koji nisu profesionalci, štucne predstavljaju dio sportske opreme za treninge i rekreaciju kojima si mogu olakšati uklizavanja, zaštiti kožu ili kompresirati mišiće, pogotovo lisne koji su pod posebnim naporom tijekom nogometnih treninga i utakmica.

Naravno, ne trebamo niti spominjati da štucne raznih proizvođača i Vašeg omiljenog kluba možete pronaći u Feriviju po povoljnim cijenama.

Izdvajamo Adidas Milano štucne koje dolaze u dvije nijanse plave, narančastoj, crvenoj, zelenoj, žutoj, bijeloj i crnoj boji. Posebno izrađeni sitni utori i mrežice na štucnama stvaraju elastičnost štucni tako da se one ne skupljaju i odlično prianjaju uz nogu. Osim toga, omogućuju prozračnost koja hladi noge za vrijeme napora što je iznimno ugodno i korisno nogometašima. 

Slična je priča i sa Nike štucnama koje dolaze u jednako mnogo različitih boja s time da je dio na donjoj strani stopala dodatno podebljan nešto drugačijim materijalom koji sprječava klizanje stopala unutar obuće.

Posebno izdvajamo iz ponude službene Nike štucne klubova i reprezentacija. Kako paze na svaki element modernog nogometnog kompleta, Nike dizajneri čak pridaju posebnu pozornost štucnama. Kombinirajući uvide i istraživanja nogometaša sa novim materijalima i proizvodnjom, Nike Elite Match Fit čarapa za 2014. godinu ima gladak oblik specifičan za nogometne potrebe. Strateški raspoređene zone s jastučićima pružaju udobnost i zaštitu palcu i zglobnim kostima koje trpe većinu udaraca. Poseban luk podrške s donje strane stopala spriječava klizanje. Dio materijala je također eliminiran kako bi se smanjila masa i povećao osjećaj dodira, a fleksibilni utori su dodani u područje gležnja i vrha stopala kako bi se spriječilo skupljanje štucni.
02

Požurite stoga u Ferivi po najnovije modele štucni, osjećajte se udobnije dok trenirate ili ´haklate´ nogomet, istovremeno pokazujući za koji klub navijate!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa