X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Recenzije /

Tenisice REEBOK ZPUMP FUSION 2.0

Podjeli članak

Reebok Pump linija je tenisica prestavljena 1989 godine. Inovativna je po svojem načinu prianjanja na stopalo, gdje se komore punjene zrakom prilagođavaju anatomiji svakog pojedinca. Tehnologija je i patentirana. U Reeboku su se vodili logikom (ispravnom, po našem mišljenju) da svi ljudi imaju različita stopala i gležnjeve, što za posljedicu ima činjenicu da obični kalupi tenisica za neke ljude jednostavno nisu dovoljno dobri. Na kraju krajeva, razlike vrlo vjerojatno postoje čak i između vaše lijeve i desne noge.

PUMP

Glavna značajka Reebok Pump tenisica je ta što zbog svojeg posebnog načina izrade potplata pristaju svakome stopalu. Obavijajući ga, osiguravaju maksimalnu kontrolu nad pokretima i prilagođavanje trkačkome stilu. Odgovaraju svim načinima trčanja i u potpunosti se prilagođavaju pojedincu. Rastezljive su u četiri smjera.

Zpump Fusion 2.0 sastavljena je od samo tri elementa, za razliku od čak 40, koliko sadrže tipične ostale tenisice. Dijelovi su dovoljno meki da omoguće nesputano kretanje stopala, ali pružaju dovoljno čvrstu potporu za stopalo. Tenisice su izrazito udobne za nošenje, jer ne postoje čvrsti, rigidni materijali koji ne dozvoljavaju dobro pristajanje. Zbog Powerframe tehnologije, osobito preporučujemo ove tenisice osobama sa širokim stopalima, koje klasične tenisice uglavnom previše stežu.

POWERFRAME

Novi je dodatak u ZPump Fusion 2.0 modelu tzv. Powerframe tehnologija. Powerframe je posebno gornjište koje tenisici omogućuje strukturalnu cjelovitost, a stopalo fiksira i drži na mjestu uz pomoć komora sa zrakom, koje osiguravaju i prianjanje gornjišta uz gležanj, i stopala uz potplat. Powerframe daje nozi da diše, čime se iritacija stopala i gležnja svodi na minimum Napravljen je od prozračnog materijala koji je dovoljno čvrst za optimalno obavijanje stopala. Powerframe nema šavove. Time se osigurava fleksibilnost i trajnost, budući da su upravo šavovi slabe točke konvencionalnih tenisica.

Potplat je napravljen od posebne karbonizirane pjene, tj. pjene s dodanim ubrizganim ugljikom. Pjena je iznimno lagana, a materijal je takav da smanjuje klizanje po površinama. Takva pjena ima odlična svojstva upijanja udaraca te omogućuje visoku udobnost i lakoću trčanja. Meka unutrašnjost potplata omogućuje vam da bez umaranja trčite i na dulje staze, ali i u njoj obavljate svakodnevne aktivnosti – oku ugodan dizajn to će sigurno olakšavati.

Sama tenisica napravljena je od kombinacije sintetičkih vlakana i tekstila. Već na prvi pogled (a i dodir) vidi se visoka kvaliteta materijala izrade. Vlakna su posebno napravljena da vlagu prenose van tenisice.

KAKO RADI PUMP?

Reebok ZPump povratak je korijenima, tehnologiji koju je Reebok osmislio još 90-ih godina, no koja je imala nesreću da je u to vrijeme Nike vladao tržištem tenisica. Tehnlogija je unaprijeđena i punjenje komora zrakom odvija se na nešto drugačiji način, no glavni je princip rada isti. Pump tehnologija omogućuje prianjanje donjeg djela tenisice uz stopalo uz pomoć zračnica koje se nalaze u tenisici. Trkač u mjehure zraka koji se nalaze u Powerframe gornjištu pušta onoliko zraka koliko smatra da mu je potrebno kako bi potplat prianjao uz njegovo stopalo. Jednom kad ih napunite zrakom, ne trebate strahovati od pražnjenja usred jogginga ili treninga. Zrak u mjehuru ostaje zarobljen danima, ako ne i tjednima. Mjehuri sa zrakom nalaze se na sredini tenisice, a zavijaju se i prema stražnjem djelu gležnja, kod pete.

PRILAGODLJIVOST

Čvrstoća omogućuje lakšu kontrolu, jer ne dolazi do klizanja stopala unutar tenisice zbog njezina lošeg pristajanja. Odmah pokraj nalazi se i ventil za otpuštanje zraka. Svatko si može prilagoditi količinu zraka koju želi pustiti u Powerframe gornjište, te tako imati tenisicu čvrstu po svojoj mjeri. Oblik može mijenjati i ovisno o namjeni i osobnim željama za određene aktivnosti. Time se dobiva zapravo jedinstvena svestranost koju ostale tenisice jednostavno nemaju, pogotovo ako se radi o trčanju na više vrsta podloga.

U DOBROM DRUŠTVU

Reebok Pump u početku je bio namijenjen za košarku, no potom je Reebok odlučio proširiti marketing i na druge sportove. Nosili su ih i legende Shaquille O'Neal, Dan O'Brien i Dave Johnson. Poseban model, „ATR (Above the Rim) Pump“, za vrijeme NBA All Star utakmice 2005. nosili su, među ostalim, Allen Iverson, Yao Ming i Baron Davis.

MODERNO ČUDO

Za razliku od cijene kada je prvi puta izašla, koja je iznosila oko 170 dolara (u današnjem iznosu oko 320 dolara), ZPump 2.0 znatno je povoljnija, uz sva unaprjeđenja koja nudi. Stoga vrijedi isprobati ovu inovaciju – radi se o stvarno jedinstvenim tenisicama za koje smo sigurni da će vam se svidjeti. Reebok ZPump Fusion 2.0 dostupan je u više boja. Reebok je ovom linijom uveo dašak svježine, inovativnosti i originalnosti za koji smo sigurni da će kupci znati cijeniti.Kako znamo? Upravo zato što ih u potpunosti možete prilagoditi po svojoj mjeri.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa