X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Recenzije /

Tenisice za nogomet

Podjeli članak

Tenisice za nogomet, ili možda bolje kategorizirano indoor tenisice, su dio obuće koji svaki nogometaš posjeduje. Prvenstveno ih koriste futsal igrači, ali su one iskoristive i na umjetnoj travi, na betonu, parketu, na svim mogućim podlogama gdje možete ´razbaciti nogoš´. Ferivi Vam na raspolaganju nudi preko 90 modela raznih proizvođača. Naravno, u ponudi prednjače Adidas i Nike. Nemoguće bi bilo i preopširno opisivati i nabrajati svaki model posebno pa ćemo Vam predstaviti neke od modela po našem izboru. Dakako, pozivamo Vas u naše trgovine kako biste na licu mjesta isprobali sve dostupne modele.

Nike Elastico

Nike Elastico tenisice za nogomet su jedan od najprodavanijih modela. Karakterizira ih izrada od mekane sintetičke gornje kože koja istodbno pruža udobnost i bolji osjećaj za kontrolu lopte. Potplata je izrađena od materijala pogodnog za sve vrste podloga na kojima olakšava mijenjanje smjera bez proklizavanja. Elastico tenisice su također iznimno lagane i prozračne što omogućuje stopalu da ´diše´ tijekom napora. Što se dizajna tiče,  Elastico su jedan od najraznovrsnijih modela u ponudi!

685357-800

Adidas F5

Osim što igra značajnu ulogu u svijetu velikog nogometa, Adidas se pobrinuo i za dvoranski nogomet. F5 Adidas tenisice svojim dizajnom privlače pozornost. Žute, plave, ljubičaste, narančaste, kakve god poželite, možete imati. F5 tenisice su također izrađene od laganog materijala pa igračeva brzina dodatno dolazi do izražaja kao i prirodniji osjećaj za loptu. 

Adidas Sala

Posebno izdvajamo Sala Adidas tenisice izrađene od nešto drugačijeg materijala nego F5 Adidas tenisice. Sala tenisice su posebno kreirane za mali nogomet i prema nekim iskustvima izdržljivije od ostalih tenisica. Postoji više ´podvrsta´ Sala tenisica poput Topsala, Supersala i Janeirinhasala. Sve tenisice su prepoznatljive po dodatnoj zaštiti na prednjem dijelu zbog čestog korištenja ´špica´ u malom nogometu.

m19959

Nike Gato

Nike Gato tenisice za nogomet su sve popularniji izbor za nogomet. Dodatna zaštita radi izdržljivosti je usklađena sa prozračnijim, mrežastim materijalom, a rezultat svega je duži rok trajanja tenisica i konstantna prozračnost za stopalo. Najvećim dijelom su izrađene od kože, a upotrijebljeni su još tekstil i sintetika. Narančasta, boja breskve i žuto-bijele tenisice su na raspolaganju.

580456-848

Nike Mercurial

Nike Mercurial tenisice su preslika Mercurial kopački, ali naravno bez čepova. Atraktivan izgled i iznimna laganost zaštitni su znak ovih tenisica. U potpunosti su izrađene od sintetike. ´Svemirski´ galaxy model, žuto-narančasti, ljubičasti i još mnoge modele u raznim bojama možete pronaći na policama naših prodavaonica.

684880-014

 Tenisice sa čepovima

Umjetna trava je sve popularnija dvoranska podloga pa Adidas i Nike proizvode tenisice za nogomet sa gumenim čepovima na potplati. Umjetna trava je, naime, po mnogočemu idealna podloga, pogotovo u vremenskim neprilikama. Ipak, mnogi će vam reći kako je pretvrda podloga za klasične kopačke, dok se u klasičnim ´indoor´ tenisicama na njoj možete lakše pokliznuti. Tenisice poput Hypervenom Phadea ili Freefootball X-ITE stoga su savršen izbor za umjetnu travu i slične podloge.

Ostale tenisice za nogomet

Na kraju još jednom napominjemo kako ovaj tekst sadrži opise tenisica izabranih po vlastitim odabiru i one modele koji su možda najčešći odabir naših kupaca. Ipak, posjetite naš Webshop ili neku od prodavaonica i potražite model koji će najbolje odgovarati Vašoj nozi i stilu igre!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa