X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Recenzije /

Tenisice za rukomet

Podjeli članak

Stabil tenisice za rukomet su postale sinonim za rukometnu obuću. Popularne ´Stabilke´ nam dolaze iz Adidasove radionice. Iako najpoznatije po plavoj boji sa tri bijele trake kao zaštitni znak Adidasa, u Feriviju su dostupni modeli u raznim bojama. Kao što je slučaj sa svom sportskom opremom i kod rukometne obuće se svake godine na tržište izbacuje novi model prilagođen potrebama rukometaša. Što čini Stabil tenisice za rukomet tako posebnima? 

f32311

Adidasove tenisice za rukomet zadovoljavaju, i više od toga, prilično visoke zahtjeve rukometnih igrača, bilo amatera ili profesionalaca. Rukomet je sport u kojem je, složit ćete se, količina raznovrsnosti pokreta veća nego možda i u bilo kojem drugom sportu. Skok, doskok, sprint, nagla promjena smjera u driblingu, padovi, ustajanja...nebrojeno mnogo takvih pokreta rukometaši obave tijekom 60 minuta igre. Ako u ičemu moraju pronaći potporu za takvu pokretnost i prevenciju od ozljeda, onda su to tenisice za rukomet.

Prije svega Adidasove tenisice za rukomet su izrađene tako da stopalu pružaju maksimalnu stabilnost, kako im i ime govori. Čvrst materijal pruža stopalu vrhunsku potporu zbog čega višesmjerno kretanje postaje lakše nego uz tenisice koje nisu namijenjene isključivo rukometu. Osim toga, takva izrada jamči vrlo dugačak period trajanja. Nadalje, unatoč stabilnosti tenisica, modeli su iz godine u godinu sve lakši kako bi osjećaj pokreta bio što prirodniji i kako tenisice za rukomet ne bi sputavale igrače prilikom skoka. Tako je savršeno ukomponirana stabilnost sa laganošću obuće. Posebnom tehnikom se određuje i gustoća materijala od kojeg su tenisice izrađene kako bi igrači u njima bili brži, ali i gubili manje energije bespotrebno.

Stabil tenisice za rukomet su istovremeno i prozračne kako bi stopalo ´disalo´ u njima. Kao poseban dodatak na najnovijem modelu je kompaktibilan i miCoach interaktivni sustav pomoću kojega možete bilježiti napredak u treniranju, prijeđene kilometre i sl. Napominjemo kako je ustaljena praksa kupovanja tenisica pola broja većih od standardno vlastitog broja.

Što se stila tiče, kako smo i spomenuli, Adidas nudi širok spektar modela u raznim bojama i nijansama. Posjetite stoga Ferivi trgovine i izaberite svoje omiljene tenisice za rukomet koje će Vam itekako olakšati savladavanje izazovnih prepreka. 

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa