X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Popust -10%

RUČNI GPS Oregon 600

Više pogleda

RUČNI GPS Oregon 600
Robna marka: Garmin Kataloški broj: 010-01066-00 Kratki opis:

 • Oregon 600

 • USB / kabel napajanja

 • Spojnica karike

 • Kratke upute

Cijena

Standardna cijena: 2.950,00 kn

Special Price 2.655,00 kn

/ ušteda 295,00 kn

* Odaberite veličinu

Standardna cijena: 2.950,00 kn

Special Price 2.655,00 kn

besplatna dostava
Kupnjom ovog artikla ostvarujete 177 Loyalty boda (177 kn) Pravilnik Loyalty kluba
podjeli:
Opis proizvoda

Detalji

Više značajki i čvrst, svijetli zaslon osjetljiv na dodir

 • 3-inčni zaslon osjetljiv na dodir čitljiv i na sunčevoj svjetlosti s dvostrukom orijentacijom
 • Mogućnosti korištenja karata uključuju prethodno učitanu kartu TOPO UK & Ireland Light.
 • Isporučuje se i s ugrađenom osnovnom kartom svijeta s osjenčanim reljefom
 • Kompas s 3 osi sa senzorima za brzinu i barometarski visinomjer
 • Dvostruki baterijski sustav - 2 AA baterije ili opcionalna unutarnja punjiva NiMH baterija
 • "Najbolje od naprednih značajki" - časopis Trail Magazine
 • "Upotreba ovog uređaja za navigaciju vrlo je lagana, jednostavna i ugodna" - časopis Outdoor Enthusiast, izbor urednika

Uređaji za navigaciju iz nove robusne, vodootporne serije Oregon imaju više značajki, više snage i najsjajniji zaslon osjetljiv na dodir čitljiv na sunčevoj svjetlosti koji je ikada ugrađen u ručni uređaj tvrtke Garmin.

Od trenutka kada u ruku uzmete svoj uređaj 600, spremni ste za ulazak u veliki, novi svijet navigacije na otvorenom tvrtke Garmin. Uz iznimno osjetljivo GPS i GLONASS praćenje satelita (više satelita znači brže određivanje položaja), prethodno učitanu osnovnu kartu svijeta s osjenčanim reljefom i brži procesor, nije da samo gledate karte, već njima i intuitivno upravljate. Višedodirni zaslon omogućuje vam da zumirate sliku, krećete se kroz nju ili ju rotirate, čak i s većinom rukavica. Tehnologija reflektivnog zaslona toliko pojačava svjetlinu zaslona da su karte i prikazi na zaslonu jednako živo prikazuju na jarkoj sunčevoj svjetlosti i u sjeni.

 


Dodirnite i krenite

Uređaj Oregon 600 dizajniran je za korištenje na otvorenom. Opremljen je najsjajnijim zaslonom osjetljivim na dodir čitljivim na sunčevoj svjetlosti koji je ikada ugrađen u ručni uređaj tvrtke Garmin, ojačan je kako bi bio otporniji na udarce, ali ima i višedodirni zaslon s dvostrukom orijentacijom kojim se može upravljati sa rukavicama. Udarci, prašina, prljavština, vlaga i voda nisu dostojni protivnici ovom ručnom uređaju za navigaciju posebno namijenjenom za korištenje karata.

Get Your Bearings

Savršena orijentacija

Oregon 600 opremljen je ugrađenim elektroničkim kompasom s 3 osi koji se prilagođava nagibu koji pokazuje pravi smjer čak i kad stojte na mjestu ili kad uređaj nije u vodoravnom položaj. Njegov barometarski visinomjer prati promjene u tlaku i tako precizno određuje nadmorsku visinu na kojoj se nalazite, a možete ga čak koristiti i za iscrtavanje barometarskog tlaka tijekom vremena, što vam može pomoći u praćenju promjena u vremenskim uvjetima. Pomoću WAAS/EGNOS i GLONASS GPS prijemnika visoke osjetljivosti i tehnologije predviđanja položaja satelita HotFix® Oregon 600 brže i preciznije određuje vaš položaj i održava ga čak i u gustoj šumi ili u dubokim dolinama.

 

Dvostruka razina energije

Uz nevjerojatnih do 16 sati rada baterije novi Oregon 600 ima i dvostruki baterijski sustav optimiziran za upotrebu na otvorenom. Ako niste u mogućnosti napuniti unutarnju punjivu NiMH bateriju koja se automatski puni kada je uređaj spojen na vanjski izvor napajanja (ne isporučuje se), možete koristiti tradicionalne AA baterije.

Podijelite bežičnim putem

Velike datoteke poput fotografija, geocache stavki, ruta i prilagođenih karata sada bežično možete prenositi između uređaja Oregon iz serije 600. Uz to, novom tehnologijom rute, međutočke i trase prenose se do 50 puta brže. Uređaj Oregon kompatibilan je i s ANT+ bežičnom tehnologijom i senzorima pulsa i senzorima chirp i tempe.

 


 

Dodavanje karata

Dodavanje više karata u uređaj Oregon vrlo je jednostavno. Učitajte karte iz naše ponude karata tvrtke Ordnance Survey u omjeru 1:50.000 kao što jeGarmin GB Discoverer™™ ili odaberite jednu od naših karata u omjeru 1:25.000 iz usluge BirdsEye™ Select i krenite na put. Priključite i pokrenete prethodno učitane kartice BlueChart® g2 za divan dan na vodi ili kartografske podatke City Navigator NT® za određivanje rute po načelu skretanje-po-skretanje na cestama (kompatibilnost možete provjeriti u kartici Karte). Pomoću satelitskih slika iz usluge BirdsEye™ Satellite (potrebna pretplata) svojim kartama možete dodati satelitske slike.

 

mapscreenshotsPNG

 

Sada je dostupan kao paket s kartama "GB Discoverer 1:50k" tvrtke Ordnance Survey za Veliku Britaniju na microSD™ kartici ili s prethodno učitanom kartom TOPO UK & Ireland Light. Opciju odaberite u padajućem okviru "Verzija" na vrhu stranice.

Koordinate čak možete prikazivati i unositi u formatu British Grid koji na svojim kartama koristi tvrtka Ordnance Survey.

Učitajte sve geocache stavke

Nema više odabiranja i planiranja – jednostavno ih sve preuzmite. Oregon 600 može spremiti ogroman broj geocache stavki. Ne samo jednu tisuću ili jedan milijun. Četiri milijuna stavki. Preuzmite sve stavke sa web-mjesta OpenCaching.com. Učitajte stavke sa usluge GSAK. Ili upotrijebite svoj omiljeni program ili web-mjesto koje podržava GGZ datoteke*. Za svaku stavku dostupne su vam sve značajke geocachinga bez papira. Pročitajte pune opise, savjete i zapisnike. Filtrirajte stavke prema veličini, terenu, zahtjevnosti i vrsti. Povežite se sa stavkama koje imaju omogućen chirp. Stvarajte svoje zapisnike na terenu. Učinite sve to. Za Oregon 600 nema ograničenja.

 


BaseCamp Logo

Isplanirajte svoje sljedeće putovanje

Pomoću besplatnog softvera za planiranje putovanja tvrtke Garmin BaseCamp™potpuno iskoristite svoje avanture. BaseCamp savršen je alat u kojemu jednostavno možete isplanirati svoja putovanja s kartama, međutočkama, trasama i stazama prije nego što krenete, a kada se vratite u njemu možete izraditi zapanjujuće Garmin Adventures koje možete podijeliti s prijateljima, obitelji ili s kolegama istraživačima. Softver prikazuje podatke s topografskih karata u 2D ili 3D formatu na zaslonu vašeg računala, uključujući konture i profile nadmorske visine.

 

Stvarajte i dijelite avanture

Usluga Garmin Adventures besplatan je i interaktivan način za dijeljenje šetnji, vožnji biciklom, putovanja i još mnogo toga. Pomoću softvera BaseCamp u avanturu koju ćete objaviti na internetu možete dodati zapisnike trase, međutočke, fotografije s geografskim oznakama, videozapise s usluge YouTube® i još mnogo toga. Poveznicu do svoje avanture zatim e- poštom možete poslati obitelji i prijateljima, podijeliti ju na društvenim mrežama ili objaviti na omiljenim forumima. Softver BaseCamp vam omogućuje da pretražujete i preuzimate avanture pa lako možete slijediti druge putnike.

Display Brightness

Svjetlina zaslona

Tehnologija refleksivnog zaslona koristi vanjski izvor svjetlosti, kao što je na primjer sunčeva svjetlost i LED pozadinsko osvjetljenje uređaja za povećavanje svjetline zaslona i prikaz na zaslonu. Uz to, obzirom da ne morate uključivati pozadinsko osvjetljenje, štedite energiju.

Dual Orientation Dual Orientation

Dvostruka orijentacija

Karte i podatke možete pregledavati u vodoravnom ili okomitom položaju. Vodoravna orijentacija odlična je za tipkanje i navigaciju na cesti.

Advanced Elevation Plot

Napredno iscrtavanje nadmorske visine

Prikaz pune trase omogućuje vam da vidite potpuni grafikon nadmorske visine i brzo zumiranje bilo koje točke na grafikonu. Pomoću kartografskih podataka grafikon razvoja pokazuje vam što vas čeka.

Improved Trip Computer

Poboljšano putno računalo

Pomoću novih opcija prikaza na zaslonu možete vidjeti 33 % više podataka. Podatkovna polja dodajte na više stranica na jedan od 4 načina prikaza: 2 velika polja, 1 veliko i 4 mala polja, 6 malih ili 8 malih polja.

Activity Tracking (Calendar)

Zapisnik aktivnosti (kalendar)

Akumulirane aktivnosti, međutočke i geocache stavke pratite na dan kada su nastale.

Advanced Waypoint Management

Napredno upravljanje međutočkama

Svi se podaci prikazuju i mogu se uređivati na jednom zaslonu. U izborniku Upravitelj međutočkama odjednom izbrišite jednu ili više međutočki.

Wireless Capable: Bluetooth and ANT

Bežično povezivanje: Bluetooth® i ANT

Velike datoteke poput fotografija, geocache stavki, avantura, ruta i prilagođenih karata sada bežično možete prenositi između uređaja Oregon iz serije 600. Uz to, novom tehnologijom rute, međutočke i trase prenose se do 50 puta brže. Uređaj Oregon kompatibilan je i sa ANT+ bežičnom tehnologijom i senzorima pulsa i takta te senzorima chirp i tempe.

Shortcuts

Prečaci

Jednim dodirom pokrećite aplikacije, mijenjajte profile, primjenjujte postavke i započnite navigaciju.

nüvi Mode

Način rada Upravljačke ploče / nüvi®

Upravljačke ploče omogućuju vam da sakrijete ili prikažete dodatne funkcije omiljenih aplikacija. Uz ove informacije dostupne na prvi pogled, možete izvršavati više zadataka, a da pri tome ne morate zatvoriti aplikaciju.

komentari

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani kupci mogu pisat. Molim vas, logirajte se ili registrirajte

Info o veličinama

TABLICA VELIČINA

US veličine UK veličine EU veličine Dužina stopala (CM)
6 5,5 38,5 24
6,5 6 39 24,5
7 6 40 25
7,5 6,5 40,5 25,5
8 7 41 26
8,5 7,5 42 26,5
9 8 42,5 27
9,5 8,5 43 27,5
10 9 44 28
10,5 9,5 44,5 28,5
11 10 45 29
11,5 10,5 45,5 29,5
12 11 46 30
12,5 11,5 47 30,5
13 12 47,5 31
13,5 12,5 48 31,5
14 13 48,5 32
14,5 13,5 49 32,5
15 14 49,5 33
15,5 14,5 50 33,5
16 15 50,5 34
16,5 15,5 51 34,5
17 16 51,5 35
17,5 16,5 52 35,5
18 17 52,5 36
19 18 53,5 37
20 19 54,5 38
21 20 55,5 39
22 21 56,5 40

DUŽINA STOPALA

- dužinu stopla izmjerite tako da stanete na ravnu površinu te prislonite petu uz ravan rub ili zid.


- obilježite vrh nožnih prstiju.


- metrom izmjerite dužinu od stražnje strane stopala pa sve do vrha nožnih prstiju.


- ako se vaše stopalo nalazi između dvije veličine, odaberite veći broj obuće.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express