X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

SAT FORERUNNER 920XT Tri bundle

Više pogleda

SAT FORERUNNER 920XT Tri bundle
Robna marka: Garmin Kataloški broj: 010-01174-41 Kratki opis:

  • Forerunner 920XT

  • HRM-Tri i HRM-Swim

  • Baza za punjenje/podatke

  • Komplet za brzo skidanje

  • Dokumentacija

Cijena
4.940,00 kn

* Odaberite veličinu

4.940,00 kn
besplatna dostava
Kupnjom ovog artikla ostvarujete 329 Loyalty boda (329 kn) Pravilnik Loyalty kluba
podjeli:
Opis proizvoda

Detalji

Multisport sat s GPS-om s podacima o dinamici trčanja i povezanim funkcijama

  • Podaci o dinamici trčanja¹ uključuju kadencu, vertikalnu oscilaciju i vrijeme dodira s tlom
  • Daje procjenu maksimalne vrijednosti VO2², predviđanje utrke i funkciju savjetnika za oporavak
  • Funkcije uključuju preplivanu udaljenost, tempo, vrstu zaveslaja, broj zaveslaja, bilježenje intenzivnog vježbanja i mjerače odmora6
  • Pametne obavijesti³ omogućuju vam da na satu vidite upozorenja o primljenim porukama e-pošte, tekstualnim porukama i druga upozorenja
  • Funkcije povezivosti4: automatski prijenos na uslugu Garmin Connect™, praćenje u stvarnom vremenu i dijeljenje putem društvenih medija

Tvrtka koja je na tržište lansirala prve GPS multisport uređaje na svijetu predstavlja sat koji je podjednako kvalificiran za treniranje elitnih i amaterskih sportaša. Predstavljamo Forerunner 920XT s naprednim funkcijama koje uključuju podatke o dinamici trčanja, procjenu maksimalnog VO2, praćenje u stvarnom vremenu i pametne obavijesti.

Napredno treniranje u kombinaciji s cjelodnevnim praćenjem aktivnosti

Forerunner 920XT opremljen je mnoštvom naprednih funkcija za treniranje upakiranima u elegantan sat koji je prilagođen odijelima za plivanje i otprilike 15 % lakši od svog prethodnika, sata Forerunner 910XT. Može se pohvaliti zaslonom u boji visoke rezolucije, fleksibilnim, čvrstim remenima i funkcijom sata pa ga možete nositi cijeli dan. Funkcija praćenja aktivnosti5 broji vaše korake, prati kako spavate, koliko ste kalorija potrošili tijekom dana i tako vam daje potpuniju sliku vaših dnevnih aktivnosti.

Zaronite

Neovisno o tome trenirate li u bazenu ili na otvorenim vodama, Forerunner 920XT bilježi detaljna mjerenja o plivanju, uključujući udaljenost, tempo, broj zaveslaja, brzinu zaveslaja6 i swolf rezultat. Funkcija bilježenja drill vježbi omogućuje vam jednostavno bilježenje drill vježbi i setove rada nogama u bazenu, a 2 vrste mjerača odmora osiguravaju da se uvijek na vrijeme odgurnete od zida. Koristite vremenska upozorenja kako biste održali isti tempo ili upozorenja o udaljenosti kako biste saznali kada je set dovršen. Postoje čak i upozorenja o kalorijama i brzini zaveslaja.

Prenesite trening na novu razinu

920XT kompatibilan je sa senzorima brzine, kadence i pulsa kako bi vam osigurao napredne mogućnosti treniranja za cikluse vježbanja. Također može prikazivati podatke o snazi kad je uparen s ANT+® mjeračima snage, uključujući Vector™ liniju mjerača sa senzorom u jednoj ili obje pedale.

Ako trenirate s mjeračem pulsa i snage, Forerunner 920XT može procijeniti maksimalnu vrijednost VO2 tijekom vožnje bicikla te na taj način pomoći u praćenju promjena u vašoj kondiciji. Skala boja na satu prikazuje vaš poredak u usporedbi s drugim sportašima u vašoj dobnoj skupini. Druga funkcija koja vam omogućuje usporedbu s drugim sportašima su Garmin Connect segmenti. Nakon što završite vožnju i prenesete je na Garmin Connect, možete vidjeti svoj poredak na ljestvici segmenata.

Usavršite svoju trkačku kondiciju

Forerunner 920XT pomaže vam trenirati za optimalnu kondiciju kada se koristi s monitorom pulsa HRM-Run™ ili HRM-Tri™. Ovo uparivanje omogućuje satu 920XT da bilježi 6 vrsta mjernih podataka o dinamici trčanja: kadencu (ukupne korake u minuti), duljinu koraka (duljinu od jednog mjesta dodira s tlom do drugog), vrijeme dodira s tlom (trajanje dodira stopala s tlom tijekom svakog koraka), balans dodira s tlom (balans dodira s tlom lijeve i desne noge za vrijeme koje svaka noga provede na tlu), vertikalnu oscilaciju (količinu "poskakivanja" tijekom trčanja) i omjer vertikalne oscilacije (omjer vertikalne oscilacije i duljine koraka). 920XT sadrži i funkciju metronoma sa zvučnim upozorenjima i vibriranjem koji vas vode kroz trening s kadencom.

Napredne funkcije temeljene na monitoru pulsa

Kada se koristi s monitorom pulsa, Forerunner 920XT nudi dodatne funkcije koje mogu procijeniti vaš oporavak, kao i vaš trkački potencijal. Prvo izvršava provjeru oporavka, tj. služi kao pokazatelj stanja oporavka u stvarnom vremenu koji se aktivira unutar prvih nekoliko minuta aerobne aktivnosti. 920XT nakon aktivnosti ukazuje na vrijeme oporavka, odnosno koliko vremena treba proteći do sljedećeg napornog treninga. 920XT može procijeniti i maksimalnu vrijednost VO2 za trčanje ako se koristi uz HRM-Run™ i za biciklizam kada se koristi s monitorom pulsa i mjeračem snage. Na temelju tih podataka može predvidjeti vrijeme koje bi vam bilo potrebno da pretrčite različite udaljenosti.

Nastavite trenirati uz mjerenje pulsa pod vodom koristeći HRM-Tri™ ili HRM-Swim™. HRM-Swim idealan je za treniranje u bazenu zahvaljujući jedinstvenom protukliznom dizajnu koji ostaje na svom mjestu čak i tijekom odgurivanja od zida bazena. Dizajn monitora HRM-Tri s mekanom trakom jednako je udoban na suhom i pod vodom, što ga čini idealnim za treniranje i utrkivanje u sve 3 discipline.

Garmin Connect

Kombinirana vježbanja i utrke sada poprimaju sasvim novi smisao u usluzi Garmin Connect, našoj besplatnoj internetskoj zajednici u kojoj možete spremiti, planirati i dijeliti svoje vježbanje. Kada u profilu multisport aktivnosti na uređaju dovršite aktivnost, svaki dio i vrijeme prijelaza između aktivnosti pohranjuje se u kombiniranu datoteku radi jednostavnog pregledavanja i dijeljenja. Zasebne kartice omogućuju pristup detaljnim podacima za svaki dio.

Podatke s uslugom Garmin Connect možete sinkronizirati na brojne načine. 920XT može prenijeti podatke pomoću aplikacije Garmin Connect™ Mobile app na vašem pametnom telefonu putem Bluetooth® tehnologije. Možete postaviti i jednu ili više Wi-Fi® pristupnih točki, a kada se nađe u dometu, 920XT automatski će se sinkronizirati s uslugom Garmin Connect. Možete ga sinkronizirati i pomoću USB kabela povezanog s vašim računalom.

Uparite 920XT sa svojim pametnim telefonom i aplikacijom Garmin Connect Mobile radi dodatnih mogućnosti koje vam omogućuju da ostanete povezani tijekom trčanja ili vožnje bicikla, bilo da vježbate ili se utrkujete. Pomoću funkcije praćenja u stvarnom vremenu pozovite pratitelje putem e-pošte ili društvenih medija tako da i oni mogu u stvarnom vremenu pratiti vašu statistiku i lokaciju na karti. Kada je uparen s vašim kompatibilnim Android™ ili Apple® uređajem, na satu pomoću pametnih obavijesti možete vidjeti upozorenja o primljenim porukama e-pošte, tekstnim porukama, ali i druga upozorenja. Ako je 920XT uparen s vašim telefonom i aplikacijom Garmin Connect Mobile, dovršene vježbe trenutačno će se prenositi.

Nosite svoju osobnost na zapešću

Preuzmite besplatnu aplikaciju Garmin Face-It™ za prilagođavanje izgleda sata kako biste za pozadinsku sliku uređaja dodali bilo koju sliku s pametnog telefona. Jednostavno preuzmite aplikaciju, odaberite sliku iz albuma s fotografijama, prilagodite stil prikaza vremena i postavite odabranu sliku kao pozadinsku sliku sata. Bilo da se radi o panoramskoj slici sa zadnjeg planinarenja ili slici vašeg novog psića, Garmin vam omogućuje personaliziranje sata koji se potpuno prilagođava vašoj osobnosti.

¹Kada se koristi s HRM-Run™ monitorom pulsa koji se isporučuje s nekim modelima, a kod nekih se prodaje odvojeno.
²Kada se koristi s monitorom pulsa.
³Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Kako bi se omogućile pametne obavijesti, uređaji sa sustavom Android također moraju koristiti aplikaciju Garmin Connect Mobile.
4Kada je uparen s kompatibilnim Android ili Apple uređajem i aplikacijom Garmin Connect Mobile.
5Točnost praćenja aktivnosti
6Funkcije plivanja osmišljene su tako da podržavaju četiri poznate natjecateljske vrste zaveslaja. Za ostale stilove plivanja možete koristiti funkciju bilježenja drill vježbi.

početak rada


korištenje profila aktivnosti


postavljanje pametnog telefona i obavijesti


korištenje profila za triathlon

komentari

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani kupci mogu pisat. Molim vas, logirajte se ili registrirajte

Info o veličinama

TABLICA VELIČINA

US veličine UK veličine EU veličine Dužina stopala (CM)
6 5,5 38,5 24
6,5 6 39 24,5
7 6 40 25
7,5 6,5 40,5 25,5
8 7 41 26
8,5 7,5 42 26,5
9 8 42,5 27
9,5 8,5 43 27,5
10 9 44 28
10,5 9,5 44,5 28,5
11 10 45 29
11,5 10,5 45,5 29,5
12 11 46 30
12,5 11,5 47 30,5
13 12 47,5 31
13,5 12,5 48 31,5
14 13 48,5 32
14,5 13,5 49 32,5
15 14 49,5 33
15,5 14,5 50 33,5
16 15 50,5 34
16,5 15,5 51 34,5
17 16 51,5 35
17,5 16,5 52 35,5
18 17 52,5 36
19 18 53,5 37
20 19 54,5 38
21 20 55,5 39
22 21 56,5 40

DUŽINA STOPALA

- dužinu stopla izmjerite tako da stanete na ravnu površinu te prislonite petu uz ravan rub ili zid.


- obilježite vrh nožnih prstiju.


- metrom izmjerite dužinu od stražnje strane stopala pa sve do vrha nožnih prstiju.


- ako se vaše stopalo nalazi između dvije veličine, odaberite veći broj obuće.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express