X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Popust -10%

RUČNI GPS GPSMAP 64S

Više pogleda

RUČNI GPS GPSMAP 64S
Robna marka: Garmin Kataloški broj: 010-01199-10 Kratki opis:

  • GPSMAP 64s

  • Jednogodišnja pretplata na BirdsEye Satellite Imagery

  • Spojnica karike

  • USB kabel

  • Dokumentacija

Cijena

Standardna cijena: 2.790,00 kn

Special Price 2.511,00 kn

/ ušteda 279,00 kn

* Odaberite veličinu

Standardna cijena: 2.790,00 kn

Special Price 2.511,00 kn

besplatna dostava
Kupnjom ovog artikla ostvarujete 167 Loyalty boda (167 kn) Pravilnik Loyalty kluba
podjeli:
Opis proizvoda

Detalji

Robustan, potpuno opremljen prijenosni uređaj sa sustavima GPS, GLONASS, naprednim senzorom i bežičnom povezivosti

  • Zaslon u boji od 2,6”, čitljiv i na sunčevoj svjetlosti
  • GPS i GLONASS prijemnik visoke osjetljivosti s četverokutnom spiralnom antenom
  • Barometarski visinomjer i 3-osni kompas
  • Dvostruki baterijski sustav optimiziran za vanjski prostor
  • Bežična povezivost putem tehnologije Bluetooth®¹ ili ANT+®

 


 

Novi prijenosni uređaj za navigaciju GPSMAP® 64s dolazi sa zaslonom u boji od 2,6” čitljivim i na sunčevoj svjetlosti te s GPS i GLONASS prijemnikom visoke osjetljivosti s četverokutnom spiralnom antenom za izvanredan prijem. Robustan i vodootporan uređaj GPSMAP 64s dolazi s barometarskim visinomjerom i 3-osnim kompasom. Bežično se povezuje s Vašim pametnim telefonom čime se omogućuje značajka praćenja u stvarnom vremenu i pametnih obavijesti.²

GPSMAP 64s compass screen

Nemojte izgubiti svoj smjer

Sa svojom četverokutnom spiralnom antenom te GPS i GLONASS prijemnikom visoke osjetljivosti, uređaj GPSMAP 64s brzo i precizno locira Vaš položaj te održava svoju sposobnost lociranja čak i u gustoj šumi i dubokim dolinama. Prednost je očita — bilo da ste u gustoj šumi ili samo u blizini visokih zgrada i stabala, možete se osloniti na GPSMAP 64s koji će Vam pomoći da pronađete put onda kada to najviše trebate.

Savršena orijentacija

GPSMAP 64s ima ugrađeni 3-osni elektronički kompas koji pokazuje pravi smjer čak i kad stojite na mjestu ili kad uređaj nije u vodoravnom položaju. Njegov barometarski visinomjer prati promjene u tlaku kako bi se odredila visina na kojoj se nalazite, a možete ga čak koristiti i za iscrtavanje barometarskog tlaka tijekom vremena, što Vam može pomoći u praćenju promjena u vremenskim uvjetima.

Povežite se

Podijelite u stvarnom vremenu svoja iskustva koja ste doživjeli na otvorenom, dovoljno je da povežete svoj uređaj GPSMap 64s sa svojim pametnim telefonom i podijelite svoju lokaciju s obitelji i prijateljima putem opcija Praćenje u stvarnom vremenu i Garmin Connect. Opcija Pametne obavijesti omogućuje Vam da pomoću bežične povezivosti primate elektroničke poruke, SMS poruke i upozorenja sa svog kompatibilnog uređaja iPhone® 4s ili njegove novije verzije. Možete biti potpuno povezani, a da pritom Vaš dragocjeni iPhone bude na sigurnom u ruksaku.

Pouzdajte se u sustav Outdoor Pro

GPSMAP 64s prijenosni je GPS uređaj koji je potpuno optimiziran za vanjski prostor, a svaka značajka ovog uređaja dizajnirana je tako da bude pouzdana u najtežim i najizazovnijim uvjetima. Kako bi se zajamčila izvrsna čitljivost u svim uvjetima, uređaj GPSMAP 64s ima sjajni zaslon u boji od 2,6’’ čitljiv i na sunčevoj svjetlosti, kojim je jednostavno rukovati sa svim vrstama rukavica kao i u slučaju drhtanja, hladnoće ili vlage jer korisničko sučelje sadrži gumbe. Kako bi se zajamčila praktičnost i najveća moguća sloboda u pokretu, dvostruki baterijski sustav omogućuje korištenje baterije koja se može praktično puniti dok je u uređaju ili klasičnih AA baterija. Potpuno napunjeni uređaj GPSMAP 64s traje najviše 16 sati što Vam daje dovoljnu količinu napajanja na jednodnevnom putovanju u slučaju neočekivanih kašnjenja.

Istražite teren

Uređaj GPSMAP 64s dolazi sa sveobuhvatnim kompletom navigacijskih značajki. Koristite međutočke, trase i rute kako biste sigurno navigirali izvan uobičajenih trasa, a kada trebate pronaći siguran put kući, koristite opciju TracBack da Vas navodi.

Podijelite bežičnim putem

Bežičnim putem podijelite s drugim kompatibilnim uređajima svoje međutočke, trase, rute i geocache stavke. Vaši prijatelji mogu uživati u Vašoj omiljenoj planinarskoj ruti ili geocache stavci, a da pritom ne moraju čekati da pokrenete svoje računalo — samo pritisnite “pošalji” kako biste prebacili svoje podatke na drugi prijenosni uređaj tvrtke Garmin s bežičnom povezivosti.

GPSMAP 64s može se povezati s kompatibilnim uređajima tvrtke Garmin, uključujući akcijsku kameru VIRB™ i sa senzorima iz dodatne opreme, uključujući senzor temperature tempe™ te s monitorom pulsa.

 GPSMAP 64s map screen

Dodavanje karata

Dodavanje više karata u uređaj GPSMAP 64s vrlo je jednostavno s našim nizom detaljnih topografskih, pomorskih i cestovnih karata. Uz 4 GB ukupne memorije i utor microSD kartice možete jednostavno preuzeti jednu od visokokvalitetnih Topo karata tvrtke Garmin i krenuti na put, priključite i pokrenite prethodno učitane kartice BlueChart® g2 za odličan dan na vodi ili podatke karte City Navigator NT® za određivanje rute po načelu skretanje-po-skretanje na cestama (kompatibilnost možete provjeriti u kartici Karte). Uređaj GPSMAP 64s podržava i mape BirdsEye™ Select koje Vam omogućuju da učitate rasterske karte visoke kvalitete na svoj uređaj te da ih integrirate s ostalim kartama. Usto, uređaj 64s kompatibilan je s Prilagođenim Garmin kartama, formatom karata koji Vam omogućuje da jednostavno pretvorite papirnate i elektroničke karte u karte koje možete preuzeti na svoj uređaj i to besplatno.

Zabavite se

Uređaj GPSMAP 64s podržava geocaching bez papira pomoću 250.000 prethodno učitanih cache stavki sa savjetima i opisima sa stranice Geocaching.com, a baterija mu traje 16 sati. Ako ne koristite papir, na taj način ne pomažete samo okolišu, već povećavate i učinkovitost. Uređaj GPSMAP 64s pohranjuje i prikazuje ključne informacije, uključujući položaj, teren, poteškoće, savjete i opise, što znači da više ne morate ručno unositi koordinate i ispisivati na papir! Elegantan i lagan, uređaj 64s savršen je suputnik u svim Vašim avanturama na otvorenom.

Isplanirajte svoje sljedeće putovanje

Osmislite svoju sljedeću avanturu s besplatnim softverom za planiranje putovanja BaseCamp™ tvrtke Garmin koji Vam omogućuje pregledavanje i organiziranje karata, međutočaka, ruta i trasa. Program BaseCamp čak Vam omogućuje da ispričate sve o svojem posljednjem iskustvu na otvorenom na nov i impresivan način kreiranjem stranice Garmin Adventures koju možete jednostavno podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji ili kolegama istraživačima. BaseCamp prikazuje podatke s topografskih karata u 2-D ili 3-D formatu na Vašem zaslonu računala, uključujući konture i profile nadmorske visine.

Četverokutna spiralna antena sa sustavom GPS/GLONASS

Pronađite svoj put pomoću prvog četverokutnog spiralnog GPS prijemnika koji istovremeno prati i GPS i GLONASS satelite. Kad ih koristite istovremeno, prijemnik ima mogućnost da se fokusira na više satelita umjesto da koristi samo GPS, čime se omogućuje brže "usmjeravanje" na lokaciju.

 


 

Dodatni senzori

Uređaj GPSMAP 64s sadrži barometarski visinomjer za iscrtavanje profila apsolutne i nadmorske visine te 3-osni elektronički kompas koji pokazuje pravi smjer čak i kad uređaj nije u vodoravnom položaju ili kad mirujete.

 


 

Praćenje u stvarnom vremenu

Pozovite prijatelje i obitelj da prate Vaše avanture na otvorenom u stvarnom vremenu pomoću opcije Praćenje u stvarnom vremenu. Pošaljite poziv putem elektroničke poruke ili društvenih medija, a oni koji Vas prate mogu vidjeti podatke u stvarnom vremenu na stranici Garmin Connect™.

 


 

Pametne obavijesti

Elektroničke poruke, SMS poruke i još više toga možete primati izravno na svoje uređaje. Uređaj GPSMAP 64s pomoću bežičnog povezivanja prikazuje upozorenja s uređaja iPhone® 4s ili novije verzije.

 


 

Optimiziran za rad na otvorenom

GPSMAP 64s dolazi sa sjajnim zaslonom od 2,6’’ čitljivim i na sunčevoj svjetlosti kojim se može jednostavno upravljati sa svim vrstama rukavica kao i u slučaju drhtanja, hladnoće ili vlage jer korisničko sučelje sadrži gumbe.

 


 

Dvostruki baterijski sustav

Sada možeš prijeći još veće udaljenosti s uređajem GPSMAP 64s i njegovom baterijom koja traje 16 sati. Radi s 2 AA baterije ili s opcionalnom NiMH baterijom koja se može puniti dok je unutar uređaja, što je dodatna prednost.

 


 

Više prostora i fleksibilnosti

GPSMAP 64s daje Vam više fleksibilnosti pomoću interne memorije od 4 GB koja Vam pruža mnogo prostora za pohranu međutočaka, ruta, trasa i cache stavki te ima i utor microSD kartice za dodatne karte.

 


 

Opsežna podrška za karte

S utorom microSD™ kartice i velikom internom memorijom uređaj GPSMAP 64s omogućuje Vam učitavanje mnoštva karata, uključujući TOPO, BlueChart® g2, City Navigator NT® te BirdsEye Select Imagery.

 


 

Satelitske slike

Stvarni prikaz otvorenog prostora možete doživjeti zahvaljujući uključenoj besplatnoj jednogodišnjoj pretplati na BirdsEye Satellite Imagery.

 


 

Prethodno učitane Geocache stavke

Odmah pokrenite geocaching odabirom između 250.000 prethodno učitanih geocache stavki sa stranice Geocaching.com. Cache stavke dolaze potpune sa savjetima i opisima koji Vam pomažu da krenete u pravom smjeru.

komentari

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani kupci mogu pisat. Molim vas, logirajte se ili registrirajte

Info o veličinama

TABLICA VELIČINA

US veličine UK veličine EU veličine Dužina stopala (CM)
6 5,5 38,5 24
6,5 6 39 24,5
7 6 40 25
7,5 6,5 40,5 25,5
8 7 41 26
8,5 7,5 42 26,5
9 8 42,5 27
9,5 8,5 43 27,5
10 9 44 28
10,5 9,5 44,5 28,5
11 10 45 29
11,5 10,5 45,5 29,5
12 11 46 30
12,5 11,5 47 30,5
13 12 47,5 31
13,5 12,5 48 31,5
14 13 48,5 32
14,5 13,5 49 32,5
15 14 49,5 33
15,5 14,5 50 33,5
16 15 50,5 34
16,5 15,5 51 34,5
17 16 51,5 35
17,5 16,5 52 35,5
18 17 52,5 36
19 18 53,5 37
20 19 54,5 38
21 20 55,5 39
22 21 56,5 40

DUŽINA STOPALA

- dužinu stopla izmjerite tako da stanete na ravnu površinu te prislonite petu uz ravan rub ili zid.


- obilježite vrh nožnih prstiju.


- metrom izmjerite dužinu od stražnje strane stopala pa sve do vrha nožnih prstiju.


- ako se vaše stopalo nalazi između dvije veličine, odaberite veći broj obuće.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express