X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

SAT FENIX 3 SAPPHIRE

Više pogleda

SAT FENIX 3 SAPPHIRE
Robna marka: Garmin Kataloški broj: 010-01338-81 Kratki opis:

 • Srebrni fēnix 3 Sapphire s kožnim remenom

 • Crni gumeni remen (isporučen s priborom za uklanjanje)

 • USB podatkovni kabel za punjenje

 • AC adapter

 • Priručnik za brzo pokretanje

Cijena

Standardna cijena: 4.775,00 kn

Special Price 3.820,00 kn

/ ušteda 955,00 kn

* Odaberite veličinu

Standardna cijena: 4.775,00 kn

Special Price 3.820,00 kn

besplatna dostava
Kupnjom ovog artikla ostvarujete 255 Loyalty boda (255 kn) Pravilnik Loyalty kluba
podjeli:
Opis proizvoda

Detalji

Kombinacija vrhunskih performansi i stila

 • EXO™ antena od nehrđajućeg čelika s prijemom signala GPS i GLONASS sustava
 • 1,2-inčni Garmin Chroma Display™ zaslon u boji čitljiv na sunčevoj svjetlosti s iznimno čvrstim safirnim staklom
 • Funkcije za napredno treniranje kao što su napredna dinamika trčanja, duljina koraka, omjer vertikalne oscilacije, maksimalni VO2, savjetnik za oporavak i mnoge druge¹
 • Funkcije navigacije na otvorenom kao što su 3-osni kompas, visinomjer i barometar te funkcija TracBack™
 • Pametne obavijesti i preuzimanje podatkovnih polja, izgleda sata i aplikacija iz Connect IQ™ trgovine

fēnix 3 Sapphire

fēnix 3 Sapphire beskompromisni je GPS sportski sat dizajniran za zahtjevne sportaše i avanturiste na otvorenom. Nova metalna EXO antena prima signale GPS i GLONASS sustava, a sjajni zaslon u boji zaštićen je safirnim staklom otpornim na ogrebotine. fēnix 3 opremljen je brojnim funkcijama za multisport treniranje, terensko trčanje i navigaciju. On je spoj izdržljivog atletskog dizajna, kvalitetnih materijala i pametnih funkcija kao što su Connect IQ aplikacije.

Nije važno s kojim ćete se izazovom suočiti – ovo je sat za vas!

fēnix 3 Sapphire dizajniran je da pomaže ljudima u njihovim sportskim aktivnostima i vremenu koje provode na otvorenom. Podržava natjecateljske sportove poput trčanja, biciklizma, plivanja, terenskog trčanja, veslanja, treninga u zatvorenom, cross-country skijanja i triatlona, ali i rekreativne aktivnosti poput planinarenja, uspravnog veslanja na dasci za surfanje, penjanja, skijanja i mnoge druge. Mjeri rezultate u pokretu, prati aktivnosti za dijeljenje i na kraju avanture sigurno vas vodi do vašeg doma. No, to nije sve. Nove Connect IQ aplikacije za fēnix 3 otvaraju mogućnost za razvoj mnoštva drugih funkcija za sve vrste aktivnosti.

Ozbiljan stil koji odolijeva najtežim uvjetima

Satovi fēnix 3 Sapphire dostupni su u 5 različitih varijanti: ružičasto-zlatni s bijelim remenom, srebrni s kožnim remenom, sivi s klasičnim kožnim remenom, od titanija i klasični od nehrđajućeg čelika. Svaki je sat opremljen EXO antenom koja je potpuno ugrađena u zaštitnu metalnu masku i izrazito čvrsto kućište ojačano staklenim vlaknima za dodatnu izdržljivost. Chroma zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje vam da svoje podatke vidite u svim uvjetima osvjetljenja. fēnix 3 je sat vodootporan na dubinama do 100 metara, a baterija mu traje do 50 sati u načinu rada za uštedu energije UltraTrac™, 20 sati kada radi kao GPS i do 3 tjedna kada se koristi kao pametni sat (ovisno o postavkama).

Dokaz vašeg potencijala

fēnix 3 Sapphire opremljen je funkcijama treniranja koje će vam reći sve o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Za početak, tu je procjena maksimalne vrijednosti VO2. Kada se koristi s monitorom pulsa¹, fēnix 3 obrađuje podatke, uključujući brzinu kojom trčite, broj otkucaja u minuti i promjene otkucaja srca kako bi procijenio maksimalni volumen kisika koji možete potrošiti u minuti. Pratite promjene u maksimalnim vrijednostima VO2 kako biste vidjeli napredak kondicije i usporedili te vrijednosti s drugim osobama. Ostali parametri fitnessa uključuju savjetnika za oporavak s vremenom oporavka i provjerom oporavka te predviđanje utrke koje na temelju trenutne vrijednosti maksimalnog VO2 procjenjuje vaše idealno vrijeme završetka.

fēnix 3 kadenca

Sva mjerenja za trkače

Jednom kada počnete ozbiljno trčati, fenix 3 Sapphire s dodatnim monitorom pulsa HRM-Run prati sva napredna mjerenja koja su potrebna kako biste bolje razumjeli i poboljšali:

Naprednu dinamiku trčanja koja analizira vaše trčanje1:

 • Vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije – količina 'poskakivanja' dok trčite i omjer koristi u odnosu na duljinu koraka
 • Vrijeme dodira s tlom i balans – pokazuje koliko ste vremena dok trčite u dodiru s tlom, a ne u zraku i omogućuje vam provjeru simetrije trčanja
 • Kadenca – broj koraka u minuti.
 • Duljina koraka – utvrđuje odgovarajući trenutni tempo

Fiziološka mjerenja koja prate rad vašeg srca kako bi se odredile vrijednosti za:

 • Izračun naprezanja – fēnix 3 tri minute mjeri promjene vašeg pulsa dok mirno stojite, na temelju čega procjenjuje razinu stresa. Ljestvica ima vrijednosti od 1 do 100, a male vrijednosti pokazuju nisku razinu stresa
 • Stanje performansi – nakon što ste trčali 6 do 20 minuta, fēnix 3 uspoređuje vašu kondiciju u stvarnom vremenu s vašom prosječnom razinom kondicije
 • Laktatni prag – analizirajući vaš tempo i puls, fēnix 3 procjenjuje točku u kojoj se vaši mišići brzo umaraju

Prati vaše performanse u mnogim sportovima na mnogo načina

fēnix 3 Sapphire namijenjen je sportašima koji žele pratiti svoje performanse u različitim sportovima. Osim trčanja, opremljen je i različitim funkcijama koje podržavaju treniranje plivanja, skijanja, veslanja, uključujući surfanje s veslom pa čak i golf. Za vrijeme plivačkog treninga fēnix 3 bilježi podatke o udaljenosti, tempu, broju zaveslaja i mnoge druge. Način rada za skijanje i daskanje na snijegu tijekom cijelog dana koji provedete na snijegu bilježi podatke o brzini, udaljenosti, okomitom padu te automatskom brojaču etapa (uz funkciju Auto Pause na žičari) i još mnogo toga i sve vam te podatke stavlja na dohvat ruke u bilo kojem trenutku. Za veslanje fēnix 3 osigurava sveobuhvatna mjerenja kao što su broj zaveslaja, brzina zaveslaja pa čak i učinkovitost zaveslaja, a za vrijeme treninga koristi i funkciju virtualnog partnera. Način rada za golf daje vam uvid u udaljenost do prednje, srednje i stražnje strane greena za svaki teren koji ste preuzeli s usluge Garmin Connect™. Svoj fēnix 3 putem ANT+® tehnologije za bežično povezivanje možete koristiti i kao daljinski upravljač za VIRB® akcijske kamere.

Nemojte se izgubiti

fēnix 3 Sapphire opremljen je sveobuhvatnim funkcijama navigacije i praćenja pomoću kojih vas vodi s utabanih staza i ponovno vraća na njih. Dok se krećete, fēnix 3 bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Omogućuje vam i da označavate lokacije kao što su startna/završna linija, kontrolne točke na stazi, mjesto za kampiranje, vozilo ili druge točke interesa. Uz fēnix 3 možete stvarati i pratiti staze, označiti do 1.000 lokacija i zatim do njih navigirati. Pomoću besplatnog softvera Garmin BaseCamp™ na svom računalu planirajte putovanja i podijelite svoje avanture s prijateljima i obitelji.

Više od ABC senzora

fēnix 3 altimeter

fēnix 3 Sapphire opremljen je barometarskim visinomjerom i elektroničkim 3-osnim kompasom. Uređaj pomoću GPS prijemnika automatski kalibrira ove senzore kako bi vam dao najtočnije informacije. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi pokazuje vam pravi smjer neovisno o tome krećete li se ili ne. Ako želite iznimno točna mjerenja temperature, uparite ga s našim vanjskim senzorom temperature tempe™.

Prilagođene aplikacije i izgled sata

Personalizirajte fēnix 3 besplatnim preuzetim sadržajima iz Connect IQ trgovine. Možete prilagoditi izgled sata, dodati podatkovno polje ili preuzeti aplikacije i widgete koji vam omogućuju brz pregled informacija.

Nosite svoju osobnost na zapešću

Preuzmite besplatnu aplikaciju Garmin Face-It™ za prilagođavanje izgleda sata kako biste za pozadinsku sliku uređaja dodali bilo koju sliku s pametnog telefona. Jednostavno preuzmite aplikaciju, odaberite sliku iz albuma s fotografijama, prilagodite stil prikaza vremena i postavite odabranu sliku kao pozadinsku sliku sata. Bilo da se radi o panoramskoj slici sa zadnjeg planinarenja ili slici vašeg novog psića, Garmin vam omogućuje personaliziranje sata koji se potpuno prilagođava vašoj osobnosti.

Ostanite povezani

fēnix 3 obavijesti

fēnix 3 Sapphire zaista je pametan i povezuje vas sa svijetom pomoću vašeg pametnog telefona s kojeg pametne obavijesti primate izravno na sat², kroz automatsko spremanje statističkih podataka tijekom dana na Garmin Connect™ ili uz WiFi hotspot za besprijekoran prijenos. Ako to želite, fēnix 3 čak će pomoću funkcije LiveTrack² vašu obitelj i prijatelje obavještavati o tome gdje se nalazite.

Primite još više informacija kombiniranjem sata fēnix 3 s jednim od brojnih dodatnih Garmin ANT+ senzora kao što su Vector® za snagu bicikliranja, tempe™ za temperaturu, HRM-Run za dinamiku trčanja i mnogi drugi.

¹Monitori pulsa i HRM-Run monitori, prodaju se odvojeno.
²Telefon mora podržavati tehnologiju Bluetooth Smart. Kompatibilnost provjerite na web-mjestu Garmin.com/BLE.
³Kada je uparen s monitorom pulsa HRM-Run koji se isporučuje u nekim kompletima ili prodaje odvojeno.

komentari

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani kupci mogu pisat. Molim vas, logirajte se ili registrirajte

Info o veličinama

TABLICA VELIČINA

US veličine UK veličine EU veličine Dužina stopala (CM)
6 5,5 38,5 24
6,5 6 39 24,5
7 6 40 25
7,5 6,5 40,5 25,5
8 7 41 26
8,5 7,5 42 26,5
9 8 42,5 27
9,5 8,5 43 27,5
10 9 44 28
10,5 9,5 44,5 28,5
11 10 45 29
11,5 10,5 45,5 29,5
12 11 46 30
12,5 11,5 47 30,5
13 12 47,5 31
13,5 12,5 48 31,5
14 13 48,5 32
14,5 13,5 49 32,5
15 14 49,5 33
15,5 14,5 50 33,5
16 15 50,5 34
16,5 15,5 51 34,5
17 16 51,5 35
17,5 16,5 52 35,5
18 17 52,5 36
19 18 53,5 37
20 19 54,5 38
21 20 55,5 39
22 21 56,5 40

DUŽINA STOPALA

- dužinu stopla izmjerite tako da stanete na ravnu površinu te prislonite petu uz ravan rub ili zid.


- obilježite vrh nožnih prstiju.


- metrom izmjerite dužinu od stražnje strane stopala pa sve do vrha nožnih prstiju.


- ako se vaše stopalo nalazi između dvije veličine, odaberite veći broj obuće.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom
american express
diners club

do 6 rata

visa electron
maestro do 6 rata iskljucivo karticama pbz banke
mastercard
visa

do 12 rata

isključivo karticama
zagrebačke banke