X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Popust -10%

RUČNI GPS Montana 680

Više pogleda

RUČNI GPS Montana 680
Robna marka: Garmin Kataloški broj: 010-01534-15 Kratki opis:

 • Montana 680

 • Litij-ionska baterija

 • USB kabel

 • AC punjač

 • Priručnici

Cijena

Standardna cijena: 4.625,00 kn

Special Price 4.162,50 kn

/ ušteda 462,50 kn

* Odaberite veličinu

Standardna cijena: 4.625,00 kn

Special Price 4.162,50 kn

besplatna dostava
Kupnjom ovog artikla ostvarujete 278 Loyalty boda (278 kn) Pravilnik Loyalty kluba
podjeli:
Opis proizvoda

Detalji

Ručni navigacijski uređaj s kojim možete ići bilo gdje

 • NOVO GPS i GLONASS – brži i bolji fiksirani satelitski signal
 • 4-inčni zaslon s dvostrukom orijentacijom prilagođen korištenju na otvorenom – Garmin ručni navigacijski uređaj s najvećim zaslonom lako je čitljiv u svim uvjetima
 • NOVO Isporučuje se s odličnim prethodno instaliranim sadržajem – 250 tisuća geocache stavaka s web-mjesta Geocaching.com i 1 godinom besplatne pretplate na BirdsEye satelitske slike1
 • NOVO Opremljen funkcijom Upravitelj tragovima za bolje iskustvo korištenja i više kontrole
 • NOVO Kamera od 8 MP – za snimanje fotografija visoke razlučivosti s geografskim oznakama
 • Najsvestraniji navigacijski uređaj za svako mjesto – najsvestranije funkcije, zaslon i mogućnosti montiranja
 • Barometarski visinomjer i 3-osni kompas
Montana Banner

Bilo da pješačite, vozite se ili plovite, novi uređaj Garmin Montana 680 napravljen je da vas odvede kamo želite ići. Veliki 4-inčni zaslon osjetljiv na dodir kristalno jasnih pojačanih boja s dvostrukom orijentacijom i čitljiv na sunčevoj svjetlosti i GPS i GLONASS za brže i preciznije praćenje položaja, čak i u najzahtjevnijim uvjetima.  Uz novi Upravitelj tragovima s lakoćom ćete uvijek znati gdje se nalazite i upravljati snimanjem tragova. Montana 680 opremljena je elektroničkim kompasom s 3 osi i barometarskim visinomjerom, a isporučuje se s besplatnom jednogodišnjom pretplatom na BirdsEye satelitske slike1. Izdržljiv i vodootporan, uređaj Montana 680 ima i kameru od 8 MP, a napravljen je da izdrži sve.

Uživajte u velikom prikazu

Montana 680 ima 4-inčni zaslon s dvostrukom orijentacijom prilagođen korištenju na otvorenom koji osigurava vrhunsku čitljivost u svim uvjetima osvjetljenja. Zahvaljujući jednostavnom dodirnom korisničkom sučelju više ćete vremena provesti uživajući na otvorenom, a manje u potrazi za informacijama. Avanturisti će obožavati izrazito velik zaslon Montana uređaja izvrsne čitljivosti koju omogućuju velika podatkovna polja i jasno vidljive funkcije karata. Izdržljiv i vodootporan, uređaj Montana 680 napravljen je da izdrži sve. Udarci, prašina, prljavština, vlaga i voda ne mogu naštetiti ovom robusnom uređaju za navigaciju2.

Snimajte fotografije s geografskim oznakama

Lokacije i uspomene zabilježite pomoću poboljšane digitalne kamere s rezolucijom od 8 MP kojom je opremljen uređaj Montana 680. Svakoj fotografiji automatski se dodjeljuje geografska oznaka lokacije na kojoj je snimljena pa se kasnije možete vratiti točno na to mjesto. Snimajte i pregledavajte fotografije u vodoravnoj ili okomitoj orijentaciji. Pomoću softvera BaseCamp™ vodite evidenciju snimljenih fotografija i pratite ih na karti. Ako vam je potrebno više prostora ili želite pregledavati slike s drugih uređaja, umetnite microSD™ karticu.

Nemojte izgubiti svoj smjer

S novim GPS i GLONASS prijemnikom visoke osjetljivosti, Montana 680 brzo i precizno određuje vaš položaj i održava ga čak i u gustoj šumi i dubokim dolinama. Prednost je očita – bilo da ste u gustoj šumi ili samo u blizini visokih zgrada i stabala, možete se osloniti na uređaj Montana 680 koji će vam pomoći da pronađete put onda kada to najviše trebate.

Idite bilo kamo

Uz niz kompatibilnih nosača uređaj Montana možete koristiti na biciklu, vozilima s pogonom na sva četiri kotača, u plovilu, kao ručni uređaj ili kao praktičan uređaj za navigaciju u automobilu. Upotrijebite opcionalni nosač za automobil i City Navigator karte ako želite govorne upute skretanje-po-skretanje ili robusni nosač za motocikle ili quad vozila.

Idite bilo gdje

Montana 680 isporučuje se s jednogodišnjompretplatom za BirdsEye satelitske slike pa navigaciju možete poboljšati izvanrednim zračnim snimkama, a ako želite detaljnije informacije, jednostavno uređaju Montana dodajte nove karte1. Učitajte TOPO karte i krenite na put stazom, umetnite BlueChart® g2 kartice s prethodno učitanim sadržajem i uživajte u izvrsnom danu na vodi ili učitajte City Navigator kartografske podatke ako želite govorne upute skretanje-po-skretanje. A možete i papirnate karte pretvoriti u datoteke koje možete preuzeti na svoj uređaj Montana pomoću prilagođenih karata.

Jednostavna navigacija

Novi uređaj Montana 680 opremljen je aplikacijom Upravitelj tragovima pomoću koje možete snimati, pregledavati i analizirati svoje tragove na vrlo praktičan i intuitivan način. Ovaj je ručni navigacijski uređaj opremljen ključnim funkcijama za upotrebu na otvorenom, kao što je elektronički kompas s 3 osi koji se prilagođava nagibu koji pokazuje pravi smjer čak i kada ste na mjestu ili kad uređaj nije u vodoravnom položaju. Opremljen je i barometarskim visinomjerom koji prati promjene u tlaku kako bi se odredila visina na kojoj se nalazite, a možete ga čak koristiti i za iscrtavanje barometarskog tlaka tijekom vremena, što vam može pomoći u praćenju promjena u vremenskim uvjetima.

Zabavite se

Montana 680 isporučuje se s više od 250 000 odabranih geocache stavaka s web-mjesta geocaching.com i podržava geocaching bez papira. Na ovaj način uređaj Montana 680 pohranjuje i prikazuje ključne informacije, uključujući položaj, teren, poteškoće, savjete i opise, što znači da više ne morate ručno unositi koordinate i ispisivati na papir. Ako želite dodati više cache stavaka, dovoljno je da učitate GPX datoteku u svoj uređaj i potraga se može nastaviti.

Podijelite bežičnim putem

Pomoću uređaja Montana 680 točke, tragove, rute i geografske oznake bežično možete dijeliti s drugim kompatibilnim Garmin ručnim uređajima za navigaciju. Samo pritisnite "Šalji" i prenesite svoje informacije na druge uređaje.

Dvostruka razina energije

Montana 680 opremljena je Garmin dvostrukim baterijskim sustavom koji jamči najveću moguću razinu neovisnosti. Možete koristiti punjive litij-ionske ili tradicionalne AA alkalne baterije – što god vam više odgovara.

Isplanirajte svoje sljedeće putovanje

Osmislite svoju sljedeću avanturu pomoću besplatnog softveraBaseCamp™ koji vam omogućuje pregledavanje i organiziranje karata, točaka, ruta i tragova. Ovaj besplatni program za planiranje putovanja omogućuje vam čak da stvorite avanturu na usluzi Garmin Adventures koju možete podijeliti s prijateljima, članovima obitelji ili istraživačima. BaseCamp prikazuje podatke s topografskih karata u 2D ili 3D formatu na zaslonu vašeg računala, uključujući konture i profile nadmorske visine. Na uređaj možete preuzeti i gotovo neograničen broj satelitskih slika zahvaljujući uključenoj pretplati na BirdsEye satelitske slike.

Montana je vrhunski uređaj za navigaciju koji ozbiljni avanturisti mogu ponijeti bilo gdje.

Jednostavniji za prilagodbu

Novi Upravitelj tragovima

Novi Upravitelj tragovima omogućuje vam jednostavno organiziranje i kretanje kroz zapisnike točaka, ruta i tragova, kao i izvanrednu kontrolu nad pokretanjem i zaustavljanjem snimanja tragova.

Kamera od 8 megapiksela

Opremljen je digitalnom kamerom od 8 megapiksela za snimanje fotografija u vodoravnom i okomitom položaju.  Svakoj fotografiji automatski se dodjeljuje geografska oznaka lokacije na kojoj je snimljena pa se kasnije možete vratiti točno na to mjesto.

Napredni prečaci

Bilo da se radi o učitavanju aplikacija, navigiranja do točke, prebacivanja iz jednog profila u drugi ili prilagođavanja određenih postavki vašim potrebama, napredni prečaci omogućuju vam da kombinirate sve te funkcije i stvorite vlastiti prilagođeni način korištenja. Svaki Montana uređaj isporučuje se s prethodno učitanim prečacima – Go Home (Idi na početnu točku), Track Log On/OMF (Uključi/isključi zapisnik traga) i Stop Navigation (Zaustavi navigaciju) – za lakši početak korištenja.

Više upravljačkih ploča na više mjesta

Jednim dodirom tipke napajanja možete otvoriti upravljačku ploču u više orijentacija i stvoriti još više upravljačkih ploča na još više mjesta – karti, početnom zaslonu, zaslonu kompasa, putnom računalu, stranici statusa i drugim mjestima.

Potpuno prilagodljivi početni zaslon

Ako često otvarate iste zaslone, neprestano mijenjate postavke ili stvarate prečace, na potpuno prilagodljivi početni zaslon Montana uređaja možete postaviti do 16 stavki iz zaslona "Where To?" (Kamo?), "Setup" (Postavke) i "Shortcuts" (Prečaci) kako biste ih brzo mogli otvoriti bez promjene zaslona.

Promjena redoslijeda opcija izbornika

Ova nova funkcija omogućuje vam da redoslijed opcija bilo kojeg izbornika posložite kako vam odgovara tako da se više ne morate pomicati na kraj duge liste.

Pametni profili

Pametni profili Montana uređaja pamte koji ste profil upotrijebili u ovisnosti o mjestu montaže pa vas brzo, ovisno o tome vozite li se van ceste ili tražite trgovinu s biciklističkom opremom, upućuje u pravom smjeru.

Prilagodljive kontrole

Ne sviđa vam se kako je nešto postavljeno? Nema problema. Pomoću prilagodljivih kontrola samo jedinim dodirom tipke brzo i jednostavno možete podesiti svoje aplikacije. Uređaj morate montirati na desnu stranu upravljača bicikla? Nema problema. Promjenjiva orijentacija zaslona uređaja Montana podržava montažu i na lijevu i na desnu stranu.

komentari

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani kupci mogu pisat. Molim vas, logirajte se ili registrirajte

Info o veličinama

TABLICA VELIČINA

US veličine UK veličine EU veličine Dužina stopala (CM)
6 5,5 38,5 24
6,5 6 39 24,5
7 6 40 25
7,5 6,5 40,5 25,5
8 7 41 26
8,5 7,5 42 26,5
9 8 42,5 27
9,5 8,5 43 27,5
10 9 44 28
10,5 9,5 44,5 28,5
11 10 45 29
11,5 10,5 45,5 29,5
12 11 46 30
12,5 11,5 47 30,5
13 12 47,5 31
13,5 12,5 48 31,5
14 13 48,5 32
14,5 13,5 49 32,5
15 14 49,5 33
15,5 14,5 50 33,5
16 15 50,5 34
16,5 15,5 51 34,5
17 16 51,5 35
17,5 16,5 52 35,5
18 17 52,5 36
19 18 53,5 37
20 19 54,5 38
21 20 55,5 39
22 21 56,5 40

DUŽINA STOPALA

- dužinu stopla izmjerite tako da stanete na ravnu površinu te prislonite petu uz ravan rub ili zid.


- obilježite vrh nožnih prstiju.


- metrom izmjerite dužinu od stražnje strane stopala pa sve do vrha nožnih prstiju.


- ako se vaše stopalo nalazi između dvije veličine, odaberite veći broj obuće.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express