X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

SAT FENIX 3 "PERFORMER" BUNDLE

Više pogleda

SAT FENIX 3 "PERFORMER" BUNDLE
Robna marka: Garmin Kataloški broj: 010-01338-16 Kratki opis: HRM-run™
USB za punjenje i prijenos podataka
AC adapter
Dokumentacija proizvoda

Garancija: 24 mjeseca
Cijena
4.229,00 kn

* Odaberite veličinu

4.229,00 kn
besplatna dostava
Kupnjom ovog artikla ostvarujete 282 Loyalty boda (282 kn) Pravilnik Loyalty kluba
podjeli:
Opis proizvoda

Detalji

Beskompromisni GPS sportski sat

  • EXO™ antena od nehrđajućeg čelika s podrškom za sustave GPS i GLONASS za brzo određivanje položaja preciznost pozicioniranja
  • Chroma™ zaslon u boji veličine 3,1 cm čitljiv na sunčevoj svjetlosti
  • Visinomjer, barometar i kompas s tri osi i automatskom kalibracijom
  • Podrška za brojne sportove i aktivnosti sa zasebnim korisničkim profilima kao što su trčanje, plivanje, planinarenje, skijanje i mnogi drugi
  • Napredne funkcije za treniranje uključujući maksimalnu vrijednost VO2 i savjetnika za oporavak te klasične Garmin navigacijske funkcije kao što je TracBack
  • Pametne funkcije kao što su pametne obavijesti i Connect IQ™ podrška za dodatnu prilagodbufēnix 3 beskompromisni je GPS sportski sat dizajniran za zahtjevne sportaše i avanturiste. Uz novu čeličnu EXO™ antenu koja prima GPS i GLONASS signale i sjajni zaslon u boji, fēnix 3 spreman je za multisport treniranje, terensko trčanje i navigaciju. On je spoj izdržljivog atletskog dizajna, kvalitetnih materijala i pametnih funkcija kao što su Connect IQ™ aplikacije

Zaista svestran

fēnix 3 dizajniran je da pomaže ljudima u njihovim sportskim aktivnostima i podržava natjecateljske sportove poput trčanja, biciklizma, plivanja, terenskog trčanja, cross-country skijanja i triatlona, ali i rekreativne aktivnosti poput planinarenja, penjanja i skijanja. Mjeri rezultate u pokretu, prati aktivnosti kako bi ih se moglo razmjenjivati i sigurno navodi do kuće u slučaju hitnosti. Najbolje od svega: to nije sve – nova podrška za Connect IQ aplikacije za fēnix 3 Sapphire otvara mogućnost za mnoge druge funkcije i posebne aktivnosti u bliskoj budućnosti.

Odličan stil koji odolijeva najtežim uvjetima

fēnix 3 premium je model satova iz serije fēnix™ 3: tamnosiva EXO™ antena od nehrđajućeg čelika s PVD premazom, čvrsti remen od nehrđajućeg čelika i safirno staklo iznimno otporno na ogrebotine. Dodatnu izdržljivost osigurava kućište od izuzetno snažnih staklenih vlakana i tipke od nehrđajućeg čelika. Chroma ™ zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje pristup podacima u svim uvjetima osvjetljenja. fēnix 3 Sapphire vodootporan je do 100 metara, a trajanje baterije je do 50 sati u načinu rada UltraTrac, 20 sati kao GPS uređaj i do 3 mjeseca kao sat (sve ovisno o postavkama).

Za ozbiljne trkače

fēnix 3 opremljen je vrhunskim Garmin funkcijama za treniranje, a ako se koristi s HRM-Run monitorom (isporučuje se u Performance kompletu za napredno treniranje), daje vam statističke podatke o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Prva je funkcija maksimalni VO2 koji daje procjenu stvarne kondicije na temelju izvedbe i raznih vrijednosti pulsa. fēnix 3 čak može na temelju vrijednosti maksimalnog VO2 predvidjeti vaše vrijeme utrke, a nakon treninga, savjetnik za oporavak reći će vam koliko se dugo trebate oporavljati od svoje posljednje aktivnosti¹. Podaci o dinamici trčanja fēnix 3 Sapphire sofisticirane podatke senzora o vašoj kondiciji pružajući brojne napredne parametre trčanja. Kada se koristi s HRM-Run monitorom¹, fēnix 3 bilježi podatke o kadenci, vremenu dodira s tlom i vertikalnoj oscilaciji. Ovi parametri pokazuju koliko učinkovito trčite, a informacije o dinamici trčanja pridonose poboljšanju učinkovitosti tijekom vremena.

Trčite uzbrdo

Kako bismo udovoljili posebnim zahtjevima terenskih trkača, fēnix 3 opremljen je posebnim terenskim profilom s novim funkcijama poput automatskog prebacivanja prikaza osnovnih podataka za trčanje na ravnom i trčanje uzbrdo, a dodani su i drugi važni podaci za mjerenje uspona kao što je prolazno vrijeme uspona i vertikalna brzina. Za trkače na najzahtjevnijim stazama fēnix 3 kroz UltraTrac način rada osigurava dodatno trajanje baterije i mogućnost napajanja sata iz vanjskog izvora napajanja za zaista velike izazove.

Zaronite

Neovisno o tome trenirate li u bazenu ili na otvorenim vodama, fēnix 3 bilježi detaljna mjerenja o plivanju, uključujući udaljenost, tempo, broj zaveslaja, brzinu zaveslaja i SWOLF rezultat. Funkcija bilježenja drill vježbi omogućuje vam jednostavno bilježenje drill vježbi i setove rada nogama, a 2 vrste mjerača odmora osiguravaju da se uvijek na vrijeme odgurnete od zida. Koristite vremenska upozorenja kako biste održali isti tempo ili upozorenja o udaljenosti kako biste saznali kada je set dovršen. Postoje čak i upozorenja o kalorijama i brzini zaveslaja.

Biciklirajte

fēnix 3 kompatibilan je sa senzorima brzine, kadence i pulsa kako bi vam osigurao napredne mogućnosti za biciklističke treninge. Može prikazivati i podatke o snazi kad je uparen s ANT+® mjeračima snage, uključujući Vector™ liniju mjerača sa senzorom u jednoj ili obje pedale. Ako trenirate s mjeračem pulsa i snage, fēnix 3 može procijeniti maksimalnu vrijednost VO2 tijekom vožnje bicikla te pomažući vam pratiti vašu kondiciju.

Odvozite etapu

Način rada za zimske sportove nadohvat ruke vam stavlja podatke o brzini, udaljenosti, okomitom padu te automatskom brojaču etapa (uz funkciju Auto Pause na žičari) i još mnogo toga. fēnix 3 pomoću ANT+® tehnologije možete koristiti i kao daljinski upravljač dok nosite rukavice za VIRB® i VIRB Elite akcijske kamere.

Nemojte se izgubiti

fēnix 3 opremljen je sveobuhvatnim funkcijama za navođenje i praćenja pomoću kojih vas vodi s neobilježenih staza i ponovno vraća na njih. Dok se krećete, fēnix 3 bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Omogućuje vam i da označavate lokacije kao što su startna/završna linija, kontrolne točke na stazi, mjesto za kampiranje, vozilo ili druge točke interesa. Uz fēnix 3 možete stvarati i pratiti rute, označiti do 1.000 lokacija i zatim do njih navigirati. Pomoću besplatnog softvera Garmin BaseCamp™ na svom računalu planirajte putovanja i podijelite svoje avanture s prijateljima i obitelji.

Više od ABC senzora

fēnix 3 opremljen je barometarskim visinomjerom i elektroničkim kompasom s 3 osi. Uređaj pomoću GPS prijemnika automatski kalibrira ove senzore kako bi vam u svakom trenutku dao najtočnije informacije. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uspona i nagiba, a pomoću kratkoročnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi pokazuje vam pravi smjer neovisno o tome krećete li se ili ne. Ako želite točna mjerenja temperature, uparite fēnix 3 s našim vanjskim tempe™ senzorom temperature.

Connect IQ™ aplikacije

Za dodatnu prilagodbu fēnix 3koristi online trgovina Connect IQ kako biste sat mogli osobno prilagoditi aplikacijama, miniaplikacijama, podatkovnim poljima i jedinstvenim izgledima sata koja će vaš Garmin pametni sat učiniti još pametnijim.

Ostanite povezani

fēnix 3 zaista je pametan i povezuje vas sa svijetom pomoću vašeg pametnog telefona s kojeg pametne obavijesti primate izravno na sat², ili uz WiFi hotspot za besprijekoran automatski prijenos aktivnosti na Garmin Connect™. Ako to želite, fēnix 3 čak će pomoću funkcije LiveTrack² vašu obitelj i prijatelje obavještavati o tome gdje se nalazite kada krenete u šetnju šumom ili tijekom natjecanja, a ako želite saznati više o svijetu koji vas okružuje, fēnix 3 očitat će podatke s jednog od brojnih dodatnih Garmin ANT+® senzora kao što su Vector® za mjerenje snage bicikliranja, Tempe™ za temperaturu, HRM-run za dinamiku trčanja i puls, i mnogi drugi.

¹Monitori pulsa i HRM-run monitori, prodaju se odvojeno.
²Neki od kompatibilnih telefona: iPhone 4S ili noviji, Android 4.3, Galaxy S3 ili noviji, Galaxy Note 3, Moto X, Moto G, HTC One, Nexus 4 i 5 i noviji; telefon mora podržavati tehnologiju Bluetooth Smart. iPhone je trgovački znak tvrtke Apple Inc. Android je trgovački znak tvrtke Google Inc.

komentari

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani kupci mogu pisat. Molim vas, logirajte se ili registrirajte

Info o veličinama

TABLICA VELIČINA

US veličine UK veličine EU veličine Dužina stopala (CM)
6 5,5 38,5 24
6,5 6 39 24,5
7 6 40 25
7,5 6,5 40,5 25,5
8 7 41 26
8,5 7,5 42 26,5
9 8 42,5 27
9,5 8,5 43 27,5
10 9 44 28
10,5 9,5 44,5 28,5
11 10 45 29
11,5 10,5 45,5 29,5
12 11 46 30
12,5 11,5 47 30,5
13 12 47,5 31
13,5 12,5 48 31,5
14 13 48,5 32
14,5 13,5 49 32,5
15 14 49,5 33
15,5 14,5 50 33,5
16 15 50,5 34
16,5 15,5 51 34,5
17 16 51,5 35
17,5 16,5 52 35,5
18 17 52,5 36
19 18 53,5 37
20 19 54,5 38
21 20 55,5 39
22 21 56,5 40

DUŽINA STOPALA

- dužinu stopla izmjerite tako da stanete na ravnu površinu te prislonite petu uz ravan rub ili zid.


- obilježite vrh nožnih prstiju.


- metrom izmjerite dužinu od stražnje strane stopala pa sve do vrha nožnih prstiju.


- ako se vaše stopalo nalazi između dvije veličine, odaberite veći broj obuće.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom
american express
diners club

do 6 rata

visa electron
maestro do 6 rata iskljucivo karticama pbz banke
mastercard
visa

do 12 rata

isključivo karticama
zagrebačke banke