X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Popust -20%

SAT FENIX 3 SAPPHIRE HR

Više pogleda

SAT FENIX 3 SAPPHIRE HR
Robna marka: Garmin Kataloški broj: 010-01338-71 Kratki opis:

 • fēnix 3 Sapphire HR s crnim silikonskim remenom

 • USB / kabel napajanja

 • AC adapter s priključkom

 • Dokumentacija

Cijena

Standardna cijena: 4.775,00 kn

Special Price 3.820,00 kn

/ ušteda 955,00 kn

* Odaberite veličinu

Standardna cijena: 4.775,00 kn

Special Price 3.820,00 kn

besplatna dostava
Kupnjom ovog artikla ostvarujete 255 Loyalty boda (255 kn) Pravilnik Loyalty kluba
podjeli:
Opis proizvoda

Detalji

Kombinacija vrhunskih performansi i stila

 • EXO™ antena od nehrđajućeg čelika s prijemnikom signala GPS i GLONASS sustava
 • Elevate™ tehnologija mjerenja pulsa na zapešću
 • fēnix 3 Sapphire HR sa snažnim safirnim staklom i 1,2-inčnim zaslonom u boji čitljivim na sunčevoj svjetlosti
 • Funkcije za fitness treniranje poput napredne dinamike trčanja, duljine koraka, omjera vertikalne oscilacije, maksimalne vrijednosti VO2, savjetnika za oporavak i još mnogo toga¹
 • Funkcije navigacije na otvorenom kao što su 3-osni kompas, visinomjer i barometar te TracBack ® funkcija
 • Pametne obavijesti i preuzimanje podatkovnih polja, izgleda sata i aplikacija iz trgovine Connect IQ™

jump
 

fēnix 3 beskompromisni je GPS sportski sat dizajniran za zahtjevne sportaše i avanturiste na otvorenom. Zahvaljujući tehnologiji mjerenja pulsa na zapešću Elevate™ ovaj moćan sat spreman je za akciju i natjecanje u svakom trenutku.

Sat je opremljen brojnim funkcijama za multisport treniranje, terensko trčanje i navigaciju. On je spoj izdržljivog atletskog dizajna, kvalitetnih materijala i pametnih funkcija. Platforma Connect IQTM  omogućuje prilagođavanje izgleda sata i podatkovnih polja te preuzimanje widgeta i aplikacija.

Bez obzira na to čime se bavite - ovo je pravi sat za vas!

fēnix 3 HR dizajniran je da pomaže u sportskim aktivnostima i vremenu provedenom na otvorenom. Podržava natjecateljske sportove poput trčanja, biciklizma, plivanja, terenskog trčanja, veslanja, treniranja u zatvorenom prostoru, cross-country skijanja i triatlona, ali i rekreativne aktivnosti poput planinarenja, uspravnog veslanja na dasci, penjanja, skijanja i još mnogo toga. Mjeri rezultate u pokretu, prati aktivnosti za dijeljenje i na kraju avanture vodi vas do vašeg doma. No to nije sve, nova podrška za aplikaciju Connect IQ za fēnix 3 otvara potencijal za razvoj niza drugih funkcija za razne aktivnosti.

 

Ozbiljan stil koji odolijeva najtežim uvjetima

Sportski sat fēnix 3 HR sadrži okvir i gumbe od nehrđajućeg čelika s PVD premazom, silikonski remen sa zaštitom od UV zračenja i iznimno čvrsto kućište ojačano staklenim vlaknima za dodatnu izdržljivost. Chroma zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje pristup podacima u svim uvjetima osvjetljenja. fēnix 3 HR je sat vodootporan na dubinama do 100 metara , a baterija mu traje do 40 sati u načinu rada za uštedu baterije UltraTrac™ 16 sati kada radi kao GPS i do 3 tjedna kad se koristi kao pametni sat (ovisno o postavkama).

 

fenix hr

Elevate – mjerenje pulsa na zapešću

 

Kako bi ambiciozni sportaši imali potpunu slobodu, fēnix 3 HR opremljen je Elevate tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću3. To vam omogućuje da pratite svoj puls bez potrebe za nošenjem monitora pulsa na prsima. Uz praćenje rezultata za vrijeme treninga, također možete pratiti svoje dnevne aktivnosti uz praćenje pulsa 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu te dobiti točnije informacije o potrošenim kalorijama tijekom dana.

 

Prati vaše performanse u mnogim sportovima na mnogo načina

fēnix 3 HR namijenjen je sportašima koji žele pratiti svoje performanse u različitim sportovima. Uz trčanje, ima posebne funkcije koje podržavaju treniranje plivanja, skijanje, veslanje, uključujući uspravno veslanje na dasci za surfanje te čak i golf. Tijekom treninga plivanja fēnix 3 prati vašu udaljenost, tempo, broj zaveslaja i još mnogo toga. Način rada za daskanje na snijegu prati vaš cijeli dan na skijanju i u svakom trenutku vam nadohvat ruke stavlja podatke o brzini, udaljenosti, okomitom padu te automatskom brojaču etapa (uz funkciju Auto Pause na žičari) i još mnogo toga. Za veslanje fēnix 3 pruža sveobuhvatnu metriku veslanja, uključujući broj zaveslaja, brzinu zaveslaja i učinkovitost zaveslaja pomoću virtualnog partnera tijekom treniranja. Način rada za golf daje vam uvid u udaljenost do prednje, srednje i stražnje strane greena za svaki teren koji ste preuzeli s usluge Garmin Connect™. Svoj fēnix 3 putem ANT+® tehnologije bežičnog povezivanja možete koristiti i kao daljinski upravljač za akcijsku kameru kompatibilan s rukavicama za VIRB® akcijske kamere.

 

fenix hr

 

Dokaz vašeg potencijala

fēnix 3 HR opremljen je dodatnim funkcijama treniranja koje će vam reći sve o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Procjena maksimalne vrijednosti VO2 obrađuje podatke, uključujući brzinu kojom trčite, broj otkucaja u minuti i promjene otkucaja srca kako bi procijenio maksimalni volumen kisika koji možete potrošiti u minuti. Pratite promjene kako biste vidjeli napredak kondicije i usporedili te vrijednosti s drugim osobama. Ostali parametri fitnessa uključuju savjetnika za oporavak s vremenom oporavka i provjerom oporavka te predviđanje utrke koje na temelju trenutne vrijednosti maksimalnog VO2 procjenjuje vaše idealno vrijeme završetka.

 

 

Sva mjerenja za trkače

Za ozbiljne trkače fēnix 3 HR s dodatnim HRM-Run monitorom pulsa prati svu naprednu metriku potrebnu za bolje razumijevanje i poboljšanje:

Napredna dinamika trčanja analizira vaše trčanje1:  

 • Vertikalna oscilacija i omjer — stupanj 'poskakivanja' tijekom trčanja i omjer koristi u odnosu na duljinu koraka

 • Vrijeme dodira s tlom i balans — pokazuje koliko vremena tijekom trčanja vaše stopalo provodi na tlu umjesto u zraku i provjerava simetriju trčanja
 • Kadenca — broj koraka po minuti
 • Duljina koraka — određuje osjetljivi trenutni tempo

Fiziološka mjerenja prate rad srca kako bi se izmjerili sljedeći parametri:

 • Naprezanje – fēnix 3 mjeri oscilacije pulsa dok mirno stojite 3 minute kako bi utvrdio ukupnu razinu stresa kojoj ste izloženi. Rezultati se prikazuju na ljestvici od 1 do 100, pri čemu niži rezultat označava nižu razinu stresa

 • Stanje performansi –  Nakon 6 – 20 minuta trčanja fēnix 3 uspoređuje vašu trenutačnu kondiciju s vašom prosječnom kondicijom
 • Laktatni prag –  Pomoću analize vašeg tempa i pulsa fēnix 3 procjenjuje točku u kojoj se vaši mišići brzo umaraju

                                      

 

fenix hr

 

 

Nemojte se izgubiti

fēnix 3 HR opremljen je sveobuhvatnim funkcijama navigacije i praćenja pomoću kojih vas vodi s utabanih staza i ponovno vraća na njih. Dok se krećete, fēnix 3 bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Omogućuje vam i da označavate lokacije kao što su startna/završna linija, kontrolne točke na stazi, mjesto za kampiranje, vozilo ili druge točke interesa. Uz fēnix 3 možete stvarati i pratiti staze, označiti do 1.000 lokacija i zatim do njih navigirati. Pomoću besplatnog softvera BaseCamp™  tvrtke Garmin na svom računalu planirajte putovanja i podijelite svoje avanture s prijateljima i obitelji.

 

 

fenix hr

 

Više od ABC senzora

 

fēnix 3 HR opremljen je barometarskim visinomjerom i elektroničkim 3-osnim kompasom. Uređaj pomoću GPS prijemnika automatski kalibrira ove senzore kako bi vam dao najtočnije informacije. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi pokazuje vam pravi smjer neovisno o tome krećete li se ili ne. Ako želite točna mjerenja temperature, uparite fēnix 3 s našim vanjskim tempe senzorom temperature.

 

fenix hr

 

 

Prilagodite ga

Personalizirajte fēnix 3 HR besplatnim preuzetim sadržajima iz Connect IQ trgovine. Možete prilagoditi izgled sata, dodati podatkovno polje ili preuzeti aplikacije i widgete koji vam omogućuju brz pregled informacija.

 

fenix hr

 

 

Ostanite povezani

fēnix 3 HR zaista je pametan sat i povezuje vas sa svijetom pomoću vašeg pametnog telefona s kojeg pametne obavijesti primate izravno na sat², uz automatsko spremanje statistika na Garmin Connect™ tijekom dana ili uz WiFi hotspot za besprijekornu nadogradnju. Ako to želite, fēnix 3 čak će pomoću funkcije LiveTrack² vašu obitelj i prijatelje obavještavati o tome gdje se nalazite. Primite još više informacija kombiniranjem sata fēnix 3 s jednim od brojnih dodatnih Garmin ANT+ senzora kao što su Vector® za snagu bicikliranja, tempe™ za temperaturu, HRM-Run za dinamiku trčanja i mnogi drugi.
 

1S dodatnim monitorima pulsa i monitorom HRM-Run, koji se prodaju odvojeno.
²Telefon mora podržavati tehnologiju Bluetooth® Smart. Kompatibilnost provjerite na web-mjestu Garmin.com/BLE .
3Točnost praćenja aktivnosti

komentari

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani kupci mogu pisat. Molim vas, logirajte se ili registrirajte

Info o veličinama

TABLICA VELIČINA

US veličine UK veličine EU veličine Dužina stopala (CM)
6 5,5 38,5 24
6,5 6 39 24,5
7 6 40 25
7,5 6,5 40,5 25,5
8 7 41 26
8,5 7,5 42 26,5
9 8 42,5 27
9,5 8,5 43 27,5
10 9 44 28
10,5 9,5 44,5 28,5
11 10 45 29
11,5 10,5 45,5 29,5
12 11 46 30
12,5 11,5 47 30,5
13 12 47,5 31
13,5 12,5 48 31,5
14 13 48,5 32
14,5 13,5 49 32,5
15 14 49,5 33
15,5 14,5 50 33,5
16 15 50,5 34
16,5 15,5 51 34,5
17 16 51,5 35
17,5 16,5 52 35,5
18 17 52,5 36
19 18 53,5 37
20 19 54,5 38
21 20 55,5 39
22 21 56,5 40

DUŽINA STOPALA

- dužinu stopla izmjerite tako da stanete na ravnu površinu te prislonite petu uz ravan rub ili zid.


- obilježite vrh nožnih prstiju.


- metrom izmjerite dužinu od stražnje strane stopala pa sve do vrha nožnih prstiju.


- ako se vaše stopalo nalazi između dvije veličine, odaberite veći broj obuće.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express