X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Air Max

tablično redno

1-28 of 42

Stranica:
  1. 1
  2. 2

tablično redno

1-28 of 42

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Air Max

Air Max

Nike Air Max linija tenisica s nama je još od 1987. godine, a dizajnirane su pod palicom Tinkera Hatfielda, poznatog dizajnera obuće. Među ostalim zvijezdama tenisice su nosili Eminem, Lebron James i Tupac Shakur. Do sada je izašlo preko 50 Air Max modela, od kojih su svi do zadnjega jako traženi među kolekcionarima koji skupljaju razne modele obuće (ima i toga!), prvenstveno zbog svoje povijesne važnosti. U Japanu, zemlji s gotovo nepostojećim kriminalom, u 90-ima je zbog nestašice jednog modela došlo do endemske pojave krađa, i to samo – Air Max tenisica!
Za vrijeme 90-ih Air Max se najčešće asocirao s reperskim skupinama, hip-hopom, ali i radničkom klasom. Kroz vrijeme je postao tako popularan da ove modele nose svi. Kroz vrijeme su se počela dodavati razne inovacije koje su nošenje učinile još udobnijim, ali zračni jastuk u potplatu zajednički je svim modelima ove možda najpoznatije linije tenisica na svijetu.
Zato, što čekate? Priuštite si par ovih spektakularnih tenisica i uživajte u udobnosti, kvaliteti, izdržljivosti i klasičnom stilu koji nikad ne zastarijeva. U ponudi su muški, ženski i dječji modeli u širokom izboru boja. Uvijek pratimo trendove pa kod nas možete pronaći najnovije modele, „svježe“ iz Nikea!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa