X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Boost

tablično redno

2 Artikal(a)

tablično redno

2 Artikal(a)

Boost

Energy Boost

Adidasova Boost linija predstavlja jedan od najambicioznijih pokušaja pravljenja nečeg inovativnog i zanimljivog u svijetu tenisica u proteklih nekoliko godina. Adidas je Boost liniju lansirao 2013. godine i od tada su Boost proizvodi jedni od najzanimljivijih na tržištu.

Što zapravo znači pojam „boost“? Boost je ime za posebnu vrstu pjene koju je Adidas razvio u suradnji s BASF-om. Potplati napravljeni od Boost pjene imaju nevjerojatnu moć upijanja svih udaraca i iznimno su izdržljivi; mogu napraviti i preko tisuću kilometara bez gubitka svojih svojstava.

Boost pjena pravi se od poliuretana koji izgledom podsjeća na stiropor. Radi se o velikom broju malih spužvastih kuglica koje pomažu apsorbirati udarce uz pružanje izvrsnog povrata energije u idućem koraku. Jedan potplat sastoji se od oko 3 000 takvih kuglica.

Adidasova Boost linija osvojila je svijet, a pustite neka osvoji i vas. Svojim iznimnim svojstvima svjetlosnim je godinama iznad tenisica s običnim potplatima. Boost tenisice nisu bez razloga od nas, ali i ostalih recenzenata, dobile najbolje ocjene te su proglašene tenisicama sezone. Uz svoju dugotrajnost, odličan dizajn i nevjerojatna svojstva naprosto smo uvjereni da će vam se svidjeti. Imamo širok izbor modela po prihvatljivim cijenama, pa stoga nemojte propustiti priliku da uživate u jednim od najuzbudljivjih tenisica u posljednje vrijeme.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express