X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Flyknit

tablično redno

1 Artikal(a)

tablično redno

1 Artikal(a)

Flyknit

Nike Flyknit

Impresivna Nike Flyknit tehnologija s nama je od 2012. godine, kada je Nike prvi puta lansirao Flyknit Racer. Za razliku od vremešnih tenisica koje nas vraćaju u neko drugo doba, Flyknit je isključivo usmjeren naprijed. Zaista se radi o tenisici budućnosti. Zašto?

Evo zašto: Flyknit je jedan od najmodernijih pristupa poboljšavanju svojstava tenisice. Ukratko, radi se o vrlo precizno spletenom gornjištu tenisice koje se radi u jednom komadu. To poboljšava udobnost i smanjuje težinu tenisice, ali je čini čvršćom jer nema slabih točaka gdje bi se tenisica mogla pokidati.

Flyknit obuća pametno se prilagođava vašem stopalu i čvrsto prianja uz njega. To će osobito cijeniti trkači, kojima su udobnost i mala težina, osobito na duge staze, glavne osobine koje traže od tenisice.

No nije sve samo u udobnosti i povećanoj kvaliteti. Flyknit se također diči titulom ekološki prihvatljive tenisice. Budući da njezina izrada (tj. pletenje) zahtijeva manje materijala i duže traje, korištenje Flyknit tehnologije u tenisicama smanjilo je svjetsko zagađenje za oko 2 milijuna kilograma!

U izradi Flyknit tenisica koristi se reciklirani poliester. Procjena je da se time od propadanja na smetlištima spasilo preko 180 milijuna plastičnih boca.

Tenisice s Flyknit gornjištem lakše su od prosjeka za oko 60 grama. Ako uzmete u obzir masu većine tenisica od nekih 200 do 250 grama, to je vrlo značajno, i ta razlika se osjeti čim tenisicu primite u ruku. A kad je obučete, osjećat ćete se kao da nosite čarapu, uz sve prednosti „punokrvnih“ tenisica. Zaista nevjerojatno!

Nike je Flyknitom postigao pravo čudo, jer je uspio objediniti najbolje od dva svijeta – malu težinu, fleksibilnost i prozračnost sa izrazitom čvrstoćom i potporom tamo gdje je trkaćima najpotrebnije. Za to se koriste posebna, čvršća i ojačana vlakna.

Na polju dizajna, Flyknit modeli dopast će se i mlađima i starijima. Od klasičnih jednobojnih modela do vrlo živopisnih, šarenih i iscrtkanih – izbor je na Vama. Što god da odaberete, možete biti sigurni u neprikosnovenu kvalitetu izrade koja više nego opravdava svoju cijenu. 

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express