X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju Vašem upitu.

Springblade

Springblade

Adidas je doslovce šokirao sve izbacivanjem nesvakidašnje linije Springblade. Nesvakidašnje, naravno, u pozitivnom smislu. Glavna značajka Springblade tenisica očita je na provi pogled – i tako je jednostavna i genijalna da je pravo čudo da je se ne može češće vidjeti.

Radi se, kao što i samo englesko ime kaže, o potplatu koji se ponaša poput opruga. Potplat ovdje nije klasičan komad gume ili sličnog materijala, nego je složen od 16 „oštrica“ koje pružaju nevjerojatno moć upijanja i povrat energije. Potplat reagira na svim površinama i otpušta energiju na način da se osjećate kao da Vas oštrice odguruju – poput opruga, i tako Vas ubrzavaju i manje umaraju. Cijela je tenisica izrađena od visokokvalitetnih materijala, kako je kod Adidasa običaj.

Tenisice pristaju nevjerojatno udobno i pogodne su za sve oblike kretanja – čak i trčanje, gdje unatoč nesvakidašnjem potplatu, pružaju dovoljno potpore za stopalo. Činjenica da potplatu Springblade modela nema nikakve pjene također znači da nema ničega što će s vremenom izgubiti svojstva i postati neupotrebljivo. S Adidas Springblade tenisicama moći ćete pretrčati i prehodati znatno više. Zahvaljujući sustavu oštrica, tenisica je jako fleksibilna jer nema rigidne konstrukcije koja sputava nogu prilikom kretanja.

Dizajn je još jedna pozitivna strana ove linije tenisica, osobito ako volite dinamične i nesvakidašnje modele. Možete biti sigurni da će privući poglede ama baš svakoga, i to ne samo zbog izvedbe, nego i zbog odlične kombinacije boja.

Ukratko, danas je teško vidjeti ovakvu razinu hrabrosti prilikom inovacija, a kamoli da ista bude kvalitetna. No Adidasu je to u potpunosti uspjelo. Springblade je fascinantna linija tenisica koja će Vas ostaviti bez daha i koju apsolutno vrijedi isprobati. Jedinstvena tehnologija pružit će Vam potpuno drugačije iskustvo nošenja tenisica, i to u pozitivnom smislu.

Uvjereni smo da nećete požaliti, te zato požurite u najbližu Ferivi trgovinu ili naručite svoj model iz naslonjača – izbor je Vaš!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express