X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Dječje indor

tablično redno

22 Artikal(a)

tablično redno

22 Artikal(a)

Dječje indor

Dječje – indor

Baš kao i indor tenisice za odrasle, dječje indor tenisice ponešto su drugačije od običnih tenisica. One, za početak, moraju imati potplat koji ne ostavlja tragove, što je obavezno ako dijete sudjeluje u dvoranskim aktivnostima.
Baš zato ovi modeli su sjajni i za tjelesnu kulturu i za mali nogomet u dvorani, gdje je takav potplat uvjet za sudjelovanje u nastavi. Takva vrsta tenisica svojom stabilnošću i mogućnošću kontrole diže samopouzdanje i ono će igrati puno kvalitetnije i bolje te lakše steći motoričke i sportske vještine. Ravan potplat takvih tenisica idealan je za ravne dvoranske površine i možete biti sigurni da se dijete neće poskliznuti ili pasti. Većina modela izrađena je tako da je brza promjena smjera i brzine laka, pa je znatno lakše izvesti driblinge i prodore. Izvrsna ponuda modela znači da će vaše dijete uspjeti pronaći ono što želi i zanima ga – Nikeovi i Adidasovi indor modeli jamče da će izbor biti kvalitetan kako god okrenete.
Od Nikeove linije Hypervenom do Adidasove linije Messi koju ta nogometna superzvijezda i nosi – nema loše tenisice. I kad vam dijete odabere model koji mu se sviđa, ne trebate dugo očajavati – laknut će vam kad vidite naše odlične cijene.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express