X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju Vašem upitu.

Tenisice za košarku

Tenisice za košarku

Košarka je sport koji od igrača traži brze, nagle kretnje i reakcije. Svo to skakanje, trčanje i promjene smjera jako opterećuju zglobove i koljena, pa je stoga primjereno imati odgovarajuću obuću koja će to spriječiti. I ne samo to, dobre tenisice za košarku napravljene su tako da olakšaju kretanje i poboljšaju vašu igru.

Prve košarkaške tenisice bile su danas megapopularne Chuck Taylor All-Stars tenisice, koje su tijekom vremena prihvatile razne supkulture i na neki način „prisvojile“ te ih košarkaši više ne nose još od 80'ih godina.

I s punim pravom, rekli bismo, zato jer su tenisice za košarku ipak puno evoluirale u međuvremenu pa sadrže posebne prilagodbe koje pogoduju načinu kretanja u košarci. Daleko od toga da takve tenisice nisu modno prihvaćene – svima su poznate legendarne Nikeove Air Jordan tenisice koje se podjednako nose i na parketu i vani.

Dobre tenisice za košarku svakako moraju imati dobru sposobnost upijanja, jer prilikom doskoka na nogu djeluju velike sile. Nužna je i odlična trakcija jer košarkaši rijetko trče samo naprijed; promjene smjera vrlo su česte i potrebne.

Naravno, stil svakog igrača je drugačiji, pa zato i postoji širok izbor modela s različitim svojstvima. U Feriviju vas čekaju najbolje košarkaške tenisice iz Nikea i Adidasa, pa zato bacite pogled i odaberite tenisicu koja vam najviše odgovara!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa