X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Tenisice za rukomet

tablično redno

1 Artikal(a)

tablično redno

1 Artikal(a)

Tenisice za rukomet

Tenisice za rukomet

Baš kako i za svaki drugi sport, tako i za rukomet postoje posebne tenisice koje vrijedi koristiti za što bolje rezultate. Ne radi se o marketinškom triku, već za to postoje vrlo dobri razlozi koje nalaže sama dinamika sporta.

Glavna značajka rukometnih tenisica jest mala težina. Rijetko koja tenisica za rukomet teži iznad 300 grama, što je uvjet za lagano izvođenje skokova i nesmetano kretanje terenom. Rukometne tenisice također imaju dobar sustav prozračivanja kako bi se spriječila neudobnost nakon nekog vremena tijekom utakmice. Za upotrebu u dvorani, prikladno je da tenisica ima gumirani vanjski dio potplata kako bi bolje prianjala bez sklizanja.

Dobra tenisica za rukomet pružit će visoku razinu stabilnosti i brzine; najčešće se radi o kompromisu između te dvije krajnosti. Adidas je i ovdje vrlo popularna marka i nudi nekoliko vrlo kvalitetnih modela za odrasle i djecu, skladnog dizajna i prikladne cijene. Vrlo su lagane i izdržljive te će trajati dugo vremena. Većina modela dolazi s Adidasovim ADIPRENE upijajućim materijalom u potplatu i SPRINTPLATE umetkom koji poboljšava stabilnost i brzinu – baš ono što je rukometašima najpotrebnije. Ni dizajnom ne zaostaju te se sjajno uklapaju u imidž sportaša.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa