X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju Vašem upitu.

Tenisice za tenis

Tenisice za tenis

Tenis je specifičan sport koji zahtijeva posebnu opremu za optimalno igranje. U tu opremu spadaju i tenisice. Tenis nije moguće igrati s običnim tenisicama za trčanje, jer se radi o različitim proizvodima. Svatko tko je probao posvjedočit će da rezultat nije bilo ugodan. Ili su se tenisice brzo raspale, ili je došlo do boli ili čak ozljede.

Zašto je tome tako? Pa, u tenisu igrači često mijenjaju smjer kretanja, potrebna je eksplozivnost i mogućnost reakcije u svim smjerovima. Tenisice za trčanje nisu tako napravljene – one pružaju potporu u kretanju naprijed nazad, a ne u bočnim smjerovima. Također su i u znatno većoj mjeri fleksibilnije zahvaljujući tanjem potplatu, koji doprinosi stabilnosti.

Zato je obuća za tenis napravljena s ravnijim potplatom koji pruža ujednačeniju potporu, a također su i dodatno pojačane čvršćim i težim materijalom kako bi duže trajale. Dizajn im je uglavnom klasičan – zašto mijenjati ono što već godinama valja. Na ovom polju najjači su Adidas i Reebok, čije tenisice i imamo u ponudi. Za najbolje sportske rezultate odaberite jedan od najnovijih modela u našoj ponudi i uživajte u igranju ovog plemenitog i zanimljivog sporta.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa