X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Dukse

tablično redno

1-28 of 282

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

tablično redno

1-28 of 282

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dukse

Dukse

Možda se čini čudnim, ali dukse su daleko od modernog izuma. Njezinu praktičnost i korisnost ljudi su prepoznali još u srednjem vijeku, kad su ih uglavnom nosili svećenici i redovnici. Popularnost se brzo proširila na radnike jer su dukse pružale odličnu zaštitu od vjetra i kiše. Tako je, doduše, i danas – sjetite se koliko vas je puta spasila ta kapuljača na koju ste gotovo i zaboravili!
Ipak, moderni oblik dukse ozbiljno je zaživio 70-ih godina u SAD-u i postao modnim simbolom čitavih generacija i supkultura, a osobito hip-hopa. S vremenom su dobile i negativan predznak jer su se vezale uz sitne kriminalce i lopove kojima je duksa služila da prikriju lice. No danas dukse nose doslovce svi i jedan su od najčešćih i najomiljenijih odjevnih predmeta i muškom i ženskom dijelu populacije, a prigrlili su je i ozbiljni modni dizajneri i ukomponirali u svoje skupe kolekcije.
U našoj ponudi možete pronaći dukse iz Nikea, Reeboka i Adidasa, svih veličina i boja. Odjenite se po svojoj volji u udobne i tople dukse prigodne za sve namjene.
Osvježite svoj ormar kvalitetnom odjećom najboljih brandova u našem webshopu, jer su kod nas cijene i izbor modela jednostavno najbolji!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa