X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Trenerke dječje

tablično redno

5 Artikal(a)

tablično redno

5 Artikal(a)

Trenerke dječje

Trenerke dječje

Aktivan životni stil bitno je njegovati odmalena. Djecu bi trebalo poticati na bavljenje sportskim aktivnostima i igranje koje uključuje kretanje. Potrebno ih je odvojiti od televizora i ostalih ekrana koji ih navode na sjedilački način života.

Kao motivacija da ih odvedete na pravi put zasigurno će pomoći kvalitetna sportska odjeća koju će s veseljem nositi. Trenerke su sjajne jer djetetu omogućuju slobodu kretanja bez previše brige, što znači da će sportske aktivnosti obavljati nesmetano. Također se i lako peru pa ni mrlje nisu problem.

Trenerke u našoj ponudi također su iz najnovijih linija pa prate sve modne trendove. U njima će se djeca, sigurni smo, osjećati ugodno i zadovoljno. Trenerke pružaju fleksibilnost kakvu ostala odjeća uglavnom nema – zahvaljujući praktičnom patentnom zatvaraču na gornjem dijelu trenirke to je idealan komad odjeće za jesenske i proljetne dane, kad su jutra hladnija, a dani topli.
Dijete tako u školu ne mora nositi nekoliko slojeva odjeće koje mora skidati i nositi u torbi – dostatna je samo trenirka.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa