X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Kape

tablično redno

1-28 of 33

Stranica:
  1. 1
  2. 2

tablično redno

1-28 of 33

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Kape

Kape

Kape su nevjerojatno koristan komad odjeće koji ima višestruku funkciju.
Ne samo da mogu poslužiti kao efektan modni detalj, nego su i izrazito korisne. Kape šilterice su po ljeti nezamjenjiv dio odjeće koji vas štiti od toplotnog udara, a vaše lice od štetnih UV zraka.. Neophodne su ako provodite vrijeme kad je sunčeva svjetlost najjača te tako čuvaju zdravlje. Štoviše, aktivnosti tijekom ljetnih dana uopće se ne preporučuju ako nemate barem kapu šiltericu koja pruža osnovnu zaštitu.

Po zimi je njihova funkcija još očitija. Odabirom dobre zimske kape spriječit ćete neugodan osjećaj hladnoće i šibanja vjetra po čelu i ušima tijekom zimskih mjeseci. Sva ta hladnoća lako dovodi do glavobolje i njezin učinak na zdravlje ne može biti pozitivan. Ako zatreba, mogu poslužiti i kao osnovna zaštita od kiše koja će vam održati kosu suhom barem dok ne nađete nekakav zaklon.

Pronađite za sebe sjajan model kape po vašem izboru u našem webshopu. Preko kapa šilterica do zimskih kapa, uvjereni smo da će vam se širok izbor i vrlo povoljne cijene svidjeti. Možete birati između ogromnog spektra kvalitetnih modela ljetnih i zimskih kapa od proizvođača Adidasa i Nikea.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa