X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Pravilnik Ferivi kluba

 1. Pogodnost FERIVI klub kartice sastoji se u pravu korisnika ove kartice na ostvarenje popusta u visini sakupljenih bodova.
 2. Korisnikom FERIVI klub kartice može postati svaka punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja popuni obvezne podatke navedene u pristpnici za FERIVI klub karticu. Učlanjenje u FERIVI klub je besplatno.
 3. FERIVI klub kartica nije prenosiva i može je koristiti isključivo osoba čiji je potpis na pristupnici. FERIVI klub kartica se ne može koristiti kao sredstvo plaćanja.
 4. FERIVI CO d.o.o. Tenja, Osječka 188, MB 0779237 izdavatelj je FERIVI klub koja ostaje u njegovom vlasništvu.
 5. Bodove korisnik kartice ostvaruje kupnjom u svim FERIVI trgovinama u Republici Hrvatskoj.
 6. Prilikom plaćanja (vrijedi za sve vrste plaćanja) kupac za svakih potrošenih 15,00 kn po računu ostvaruje pravo na 1 bod. Jedan bod vrijedi jednu kunu.
 7. Korisnik kartice obvezan je prilikom plaćanja na blagajni pokazati karticu radi evidentiranja novih bodova tj., radi ostvarenja na popust u visini već sakupljenih bodova. Naknadni upis bodova nije moguć.
 8. Popust se može iskoristiti pri slijedećoj kupnji. Korisnik po želji može iskoristiti popust odjednom ili u više navrata. Popust u visini sakupljenih bodova korisnik kartice može iskoristiti na svim prodajnim mjestima u lancu FERIVI Co.d.o.o. maloprodaje u RH (osim na web shopu). Rok za korištenje je 6 mjeseci od datuma sakupljanja bodova. Nakon navedenog datuma bodovi se poništavaju. Svaki korisnik kartice FERIVI kluba može ostvariti i dodatne pogodnosti koje su označene u prodajnom prostoru.
 9. FERIVI CO d.o.o. se obvezuje osobne podatke korisnika FERIVI klub kartice koristiti samo u svoje interne marketinške svrhe (ispitivanje učestalosti kupovine, količine i vrste proizvoda).
 10. U slučaju gubitka kartice korisnik je obvezan nestanak kartice prijaviti na telefon 031-570-285. Korisniku će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni do tada ostvareni bodovi. Korisnik je dužan pismeno prijaviti i svaku promjenu osobnih podataka.
 11. FERIVI CO d.o.o. može prema vlastitoj procjeni i bez prethodne najave promijeniti pravila FERIVI kluba ili isključiti iz FERIVI klub programa bilo kojeg korisnika. FERIVI CO d.o.o. nije obvezan obrazložiti svoju odluku, ali će ga o promjenama pravovremeno obavijestiti pismenim putem.
 12. Potpisom pristupnice korisnik FERIVI klub kartice bezuvjetno prihvaća ova pravila.

  Bodove provjerite OVDJE 

 

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa