X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

KAMERA VIRB X

Više pogleda

KAMERA VIRB X
Robna marka: Garmin Kataloški broj: 010-01363-00 Kratki opis:

  • VIRB X akcijska kamera

  • Punjiva baterija

  • Kabel napajanja

  • Nosač za montažu na ravnu i zaobljenu površinu

  • Kratki produžetak (nosač)

  • Dugi produžetak (kotačić)

  • Ključ

  • Dokumentacija proizvoda

Cijena
2.500,00 kn

* Odaberite veličinu

2.500,00 kn
besplatna dostava
Kupnjom ovog artikla ostvarujete 167 Loyalty boda (167 kn) Pravilnik Loyalty kluba
podjeli:
Opis proizvoda

Detalji

VIRB X akcijska kamera snima bogate, široke videozapise visoke rezolucije od 1080p30, fotografije od 12 megapiksela i do 10 kadrova u sekundi kako bi zabilježila još više onoga što radite. Stvorena za najzahtjevnija okruženja, s VIRB X kamerom možete roniti do dubine od 50 metara bez kućišta i pri tome snimiti čist i jasan zvuk. Uz Garmin GPS, G-Metrix tehnologija omogućuje vam da zabilježite i koliko je brz, dalek, visok i intenzivan zaista bio trenutak koji ste snimili i prikazati te podatke na snimci.

Snimanje videozapisa na koje se možete osloniti

Mogućnost snimanja zapanjujućih videozapisa visoke rezolucije od 1080p30 i 480p120 znači da ćete pomoću VIRB X kamere snimiti svoje doživljaje s mnoštvom detalja. Uz VIRB X kameru opremljenu prilagođenim, potpuno staklenim objektivom, mogućnošću snimanja u visokoj rezoluciji i razinama zumiranja sigurno ćete snimiti snimke kakve želite

Fotografije visoke kvalitete

Poseban gumb za snimanje fotografija i mogućnost snimanja širokih fotografija od 12 megapiksela pri brzini od 10 kadrova u sekundi znače da ćete pomoću VIRB X kamere snimiti željene fotografije. Fotografije možete snimiti čak i za vrijeme snimanja videozapisa. VIRB X kameru možete podesiti i da automatski snima fotografije u duljim vremenskim razdobljima u prilagodljivim razmacima do 120 sekundi. Uz funkciju produženog vremenskog odmaka VIRB X će između snimaka biti u stanju mirovanja što će maksimalno produljiti vijek trajanja baterije i omogućiti vam izrazito dugo razdoblje snimanja.

G-Metrix

Uz G-Metrix tehnologiju snimite više od samog videozapisa. VIRB X kamera opremljena je ugrađenim Garmin GPS-om te G-force i senzorima orijentacije kako bi zabilježila priču o vašem brzom, ludom okretu ili fantastičnom, velikom zračnom skoku. VIRB X kamera bežično se može povezati s vanjskim senzorima i Garmin uređajima i tako zabilježiti uzbudljive podatke o vašoj izvedbi na trkaćem biciklu ili jedrilici. Pomoću našeg besplatnog softvera VIRB Edit (dostupne su verzije za mobilne uređaje i stolna računala) ispričajte informacijama bogatiju priču i na snimci u stvarnom vremenu automatski prikažite mjerače i grafikone s podacima o brzini, ubrzanju, pulsu i još mnogo toga

Mala i čvrsta

Iako je mala i lagana, VIRB X kameru možete ponijeti sa sobom gdje god krenuli jer će izdržati u svim uvjetima. S VIRB X kamerom slobodno možete roniti do velikih dubina (do 50 metara) i za to vam neće biti potrebna dodatna oprema ili kućište. Kompaktnog dizajna i čvrsta, ova je kamera stvorena za nepovoljne vremenske uvjete. Izloženi mikrofon snima jasan i čist zvuk kakav kamere u kućištima jednostavno ne mogu snimiti. Zahvaljujući hidrofobnom, ravnom, staklenom objektivu podvodne snimke kristalno su jasne, a kapljice vode neće se pojaviti prilikom uranjanja i izranjanja.

Povežite svoju VIRB X kameru pomoću WiFi® tehnologije

Poredajte svoje snimke pomoću funkcije pregleda videozapisa uživo, a zatim upravljajte jednom ili više kamera i pregledavajte ih tako što ćete VIRB X kameru povezati s aplikacijom Garmin VIRB® Mobile na svom kompatibilnom pametnom telefonu¹ ili tabletu. Tako možete reproducirati i uređivati snimljene zapise, preklapati ih G-Metrix podacima i premjestiti u oblak. VIRB X kamerom jednostavno možete upravljati i podesiti je pomoću kompatibilnog Garmin uređaja.

Snimanje jednim dodirom

VIRB X dizajnirana je kako bi bila jednostavna za rukovanje pa se na njezinoj gornjoj strani nalazi gumb za snimanje jednim dodirom i poseban gumb za snimanje fotografija, baš kao i na standardnim fotoaparatima. Jasan zvuk prekidača daje vam do znanja da snimate i omogućuje potpunu taktilnu kontrolu čak i kada kameru ne vidite jer se nalazi na vašoj glavi ili kada nosite rukavice. Snimanje započinje u trenutku kada prebacite prekidač, čak i ako je kamera isključena.

Nastavite snimati i u surovim uvjetima

VIRB X kamera opremljena je kontaktima za punjenje otpornima na nepovoljne vremenske uvjete pa je možete prikopčati na akumulator vozila ili drugi izvor energije kako biste i u najsurovijim uvjetima nesmetano mogli snimati duge zapise. Dodatnu fleksibilnost prilikom korištenja VIRB X kamere osiguravaju zamjenjive/punjive litij-ionske baterije.

Izvrsnost uz bežični HD zvuk

Pomoću Bluetooth 4.0 tehnologije VIRB X kamera može se izravno povezati s bežičnim Bluetooth slušalicama ili mikrofonom za snimanje zvuka visoke rezolucije. Bilo da ste udaljeni od svoje kamere ili biste radije snimili svoje komentare dok vozite motocikl, VIRB X kamera udovoljit će se svim vašim zahtjevima.

Upotrijebite svoj Garmin ekosustav

VIRB X kamera može iskoristiti moćan Garmin ekosustav kako bi proširila područje pod kontrolom kamere i izvukla dodatne podatke o izvedbi. Pomoću dodatnogVIRB daljinskog upravljača možete upravljati svojom VIRB X kamerom, ali i raznim prenosivim, nosivim ili montiranim navigacijskim uređajima. Dodatne podatke možete dobiti iz Garmin senzora kao što su Garmin Vector senzori snage, Garmin senzori pulsa ili iz kompatibilne fitness, avijatičarske ili nautičke opreme.

Sinkroniziranje više kamera

Korištenjem GPS vremenskih oznaka dobivenih iz Garmin GPS-a VIRB X kamera pojednostavljuje snimanje pomoću više kamera i automatski sinkronizira snimke na razini točnosti većoj od jednog kadra. Pomoću softvera VIRB Edit kutove snimanja više kamera besprijekorno povežite jednim pritiskom gumba i zaboravite poravnavanja i vremenske kodove koji oduzimaju vrijeme.

Virb Tracking

Pomoću funkcije VIRB Tracking možete saznati zadnji poznati položaj svoje kamere pa se vratiti i uzeti je. Funkciju VIRB Tracking koristite uz kompatibilan Garmin uređaj ili kompatibilan pametni telefon¹.

Nevjerojatni videozapisi snimljeni s lakoćom

Zahvaljujući G-Metrix podacima koje prikuplja VIRB kamera naš besplatni softver za stolna računala VIRB Edit stvara odlične videozapise vaših doživljaja koje odmah možete podijeliti s drugima. Svoje zapise također možete ručno pregledati i urediti te podesiti G-Metrix mjerače, dodati glazbu i besprijekorno mijenjati kutove snimanja kamere. Softver VIRB Edit također će automatski osigurati da uvijek imate najnoviju verziju softvera kamere.

Nosači prave akcijske kvalitete

Izbor različitih iznimno kvalitetnih nosača omogućuje vam da kameru dobro učvrstite u željenom položaju. Od nosača za zaobljene i ravne površine, nosača za upravljačke ploče do nosača koji se trakama učvršćuju na upravljač bicikla, sjedalo, kacigu i prsa ili višenamjenskih nosača, imamo nosač za svaku situaciju. VIRB nosači opremljeni su profesionalnim, protukliznim sustavom za učvršćivanje sa šesterokutnim vijcima koji se mogu čvrsto pritegnuti kako bi nosač bio otporan na vibracije i udarce.

¹Kompatibilne s telefonima sa Bluetooth® Smart tehnologijom; kompatibilnost provjerite kod dobavljača.
iPhone je trgovački znak tvrtke Apple Inc. Android je trgovački znak tvrtke Google Inc. Riječ i logotipi Bluetooth registrirani su trgovački znakovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc. Wi-Fi® registrirani je trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance Corporation.

komentari

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani kupci mogu pisat. Molim vas, logirajte se ili registrirajte

Info o veličinama

TABLICA VELIČINA

US veličine UK veličine EU veličine Dužina stopala (CM)
6 5,5 38,5 24
6,5 6 39 24,5
7 6 40 25
7,5 6,5 40,5 25,5
8 7 41 26
8,5 7,5 42 26,5
9 8 42,5 27
9,5 8,5 43 27,5
10 9 44 28
10,5 9,5 44,5 28,5
11 10 45 29
11,5 10,5 45,5 29,5
12 11 46 30
12,5 11,5 47 30,5
13 12 47,5 31
13,5 12,5 48 31,5
14 13 48,5 32
14,5 13,5 49 32,5
15 14 49,5 33
15,5 14,5 50 33,5
16 15 50,5 34
16,5 15,5 51 34,5
17 16 51,5 35
17,5 16,5 52 35,5
18 17 52,5 36
19 18 53,5 37
20 19 54,5 38
21 20 55,5 39
22 21 56,5 40

DUŽINA STOPALA

- dužinu stopla izmjerite tako da stanete na ravnu površinu te prislonite petu uz ravan rub ili zid.


- obilježite vrh nožnih prstiju.


- metrom izmjerite dužinu od stražnje strane stopala pa sve do vrha nožnih prstiju.


- ako se vaše stopalo nalazi između dvije veličine, odaberite veći broj obuće.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express