X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

KAMERA VIRB XE

Više pogleda

KAMERA VIRB XE
Robna marka: Garmin Kataloški broj: 010-01363-10 Kratki opis:

 • Akcijska kamera VIRB XE

 • Punjiva baterija

 • Kabel napajanja

 • Nosač za montažu na ravnu i zaobljenu površinu

 • Kratki i dugi produžetak (nosači)

 • Dugi i kratki frikcijski mehanizam

 • 2 duga i 1 kratki produžetak (kotačići)

 • Ključ

 • Dokumentacija proizvoda

Cijena
3.250,00 kn

* Odaberite veličinu

3.250,00 kn
besplatna dostava
Kupnjom ovog artikla ostvarujete 217 Loyalty boda (217 kn) Pravilnik Loyalty kluba
podjeli:
Opis proizvoda

Detalji

VIRB XE akcijska kamera snima bogate, široke videozapise visoke rezolucije od 1080p60, fotografije od 12 megapiksela i do 30 kadrova u sekundi kako bi zabilježila još više onoga što radite. Stvorena za najzahtjevnija okruženja s VIRB XE kamerom možete roniti do dubine od 50 metara bez kućišta i pri tome snimiti čist i jasan zvuk. Uz Garmin GPS, G-Metrix tehnologija omogućuje vam da zabilježite i koliko je brz, dalek, visok i intenzivan zaista bio trenutak koji ste snimili i prikazati te podatke na snimci.

Snimanje videozapisa profesionalne kvalitete

Mogućnost snimanja zapanjujućih videozapisa visoke rezolucije od 1440p30, 1080p60 i 720p120 znači da ćete pomoću VIRB XE kamere snimiti svoje doživljaje s mnoštvom detalja. Uz VIRB XE kameru opremljenu prilagođenim, potpuno staklenim objektivom, mogućnošću snimanja u visokoj rezoluciji i razinama zumiranja te velikom broju kadrova u sekundi (do 240 fps (480p)) sigurno ćete snimiti snimke kakve želite. Ručne kontrole kamere kao što su balans bijele boje i ekspozicija pružaju vam još više slobode prilikom snimanja videozapisa.

Fotografije visoke kvalitete

Poseban gumb za snimanje fotografija i mogućnost snimanja širokih fotografija od 12 megapiksela pri brzini od 30 kadrova u sekundi znače da ćete pomoću VIRB XE kamere snimiti željene fotografije. Fotografije možete snimiti čak i za vrijeme snimanja videozapisa. VIRB XE kameru možete podesiti i da automatski snima fotografije u duljim vremenskim razdobljima u prilagodljivim razmacima do 120 sekundi. Uz funkciju produženog vremenskog odmaka VIRB XE će između snimaka biti u stanju mirovanja što će maksimalno produljiti vijek trajanja baterije i omogućiti vam izrazito dugo razdoblje snimanja.

G-Metrix™

Uz G-Metrix tehnologiju snimite više od samog videozapisa. VIRB XE kamera opremljena je ugrađenim Garmin GPS-om te G-force i senzorima orijentacije kako bi zabilježila priču o vašem brzom, ludom okretu ili fantastičnom, velikom zračnom skoku. VIRB XE kamera bežično se može povezati s vanjskim senzorima i Garmin uređajima i tako zabilježiti uzbudljive podatke o vašoj izvedbi na trkaćem biciklu ili jedrilici. Pomoću našeg besplatnog softvera VIRB Edit (dostupne su verzije za mobilne uređaje i stolna računala) ispričajte informacijama bogatiju priču i na snimci u stvarnom vremenu automatski prikažite mjerače i grafikone s podacima o brzini, ubrzanju, pulsu i još mnogo toga.

Mala i čvrsta

Iako je mala i lagana, VIRB XE kameru možete ponijeti sa sobom gdje god krenuli jer će izdržati u svim uvjetima. S VIRB XE kamerom slobodno možete roniti do velikih dubina (do 50 metara) i za to vam neće biti potrebna dodatna oprema ili kućište. Kompaktnog dizajna i čvrsta, ova je kamera stvorena za nepovoljne vremenske uvjete. Izloženi mikrofon snima jasan i čist zvuk kakav kamere u kućištima jednostavno ne mogu snimiti. Zahvaljujući hidrofobnom, ravnom, staklenom objektivu podvodne snimke kristalno su jasne, a kapljice vode neće se pojaviti prilikom uranjanja i izranjanja.

Elegantan videozapis

VIRB XE opremljena je senzorima pokreta koji otkrivaju kretanje kamere i pomažu vam da snimite stabilnije videozapise. Elektronska stabilizacija slike smanjuje podrhtavanje kamere i zamućenje neovisno o tome krećete li se po teškom terenu ili snimate fotografiju rukom koja drhti.

Povežite svoju VIRB kameru pomoću WiFi® tehnologije

Poredajte svoje snimke pomoću funkcije pregleda videozapisa uživo, a zatim upravljajte jednom ili više kamera i pregledavajte ih tako što ćete VIRB XE kameru povezati s aplikacijom Garmin VIRB® Mobile na svom kompatibilnom pametnom telefonu¹ ili tabletu. Tako možete reproducirati i uređivati snimljene zapise, preklapati ih G-Metrix podacima i premjestiti u oblak. VIRB XE kamerom jednostavno možete upravljati i podesiti je pomoću kompatibilnog Garmin uređaja.

Snimanje jednim dodirom

VIRB XE dizajnirana je kako bi bila jednostavna za rukovanje pa se na njezinoj gornjoj strani nalazi gumb za snimanje jednim dodirom i poseban gumb za snimanje fotografija, baš kao i na standardnim fotoaparatima. Jasan zvuk prekidača daje vam do znanja da snimate i omogućuje potpunu taktilnu kontrolu čak i kada kameru ne vidite jer se nalazi na vašoj glavi ili kada nosite rukavice. Snimanje započinje u trenutku kada prebacite prekidač, čak i ako je kamera isključena.

Nastavite snimati i u surovim uvjetima

VIRB XE kamera opremljena je kontaktima za punjenje otpornima na nepovoljne vremenske uvjete pa je možete prikopčati na akumulator vozila ili drugi izvor energije kako biste i u najsurovijim uvjetima nesmetano mogli snimati duge zapise. Dodatnu fleksibilnost prilikom korištenja VIRB XE kamere osiguravaju zamjenjive/punjive litij-ionske baterije.

Izvrsnost uz bežični HD zvuk

Pomoću Bluetooth 4.0 tehnologije VIRB XE kamera može se izravno povezati s bežičnim Bluetooth slušalicama ili mikrofonom za snimanje zvuka visoke rezolucije. Bilo da ste udaljeni od svoje kamere ili biste radije snimili svoje komentare dok vozite motocikl, VIRB XE kamera udovoljit će se svim vašim zahtjevima.

Upotrijebite svoj Garmin ekosustav

VIRB XE kamera može iskoristiti moćan Garmin ekosustav kako bi proširila područje pod kontrolom kamere i izvukla dodatne podatke o izvedbi. Pomoću dodatnogVIRB daljinskog upravljača možete upravljati svojom VIRB XE kamerom, ali i raznim prenosivim, nosivim ili montiranim navigacijskim uređajima. Dodatne podatke možete dobiti iz Garmin senzora kao što su Garmin Vector senzori snage, Garmin senzori pulsa ili iz kompatibilne fitness, avijatičarske ili nautičke opreme.

Sinkroniziranje više kamera

Korištenjem GPS vremenskih oznaka dobivenih iz Garmin GPS-a VIRB XE kamera pojednostavljuje snimanje pomoću više kamera i automatski sinkronizira snimke na razini točnosti većoj od jednog kadra. Pomoću softvera VIRB Edit kutove snimanja više kamera besprijekorno povežite jednim pritiskom gumba i zaboravite poravnavanja i vremenske kodove koji oduzimaju vrijeme.

VIRB Tracking

Pomoću funkcije VIRB Tracking možete saznati zadnji poznati položaj svoje kamere pa se vratiti i uzeti je. Funkciju VIRB Tracking koristite uz kompatibilan Garmin uređaj ili kompatibilan pametni telefon¹.

Nevjerojatni videozapisi snimljeni s lakoćom

Zahvaljujući G-Metrix podacima koje prikuplja VIRB kamera naš besplatni softver za stolna računala VIRB Edit stvara odlične videozapise vaših doživljaja koje odmah možete podijeliti s drugima. Svoje zapise također možete ručno pregledati i urediti te podesiti G-Metrix mjerače, dodati glazbu i besprijekorno mijenjati kutove snimanja kamere. Softver VIRB Edit također će automatski osigurati da uvijek imate najnoviju verziju softvera kamere.

Nosači prave akcijske kvalitete

Izbor različitih iznimno kvalitetnih nosača omogućuje vam da kameru dobro učvrstite u željenom položaju. Od nosača za zaobljene i ravne površine, nosača za upravljačke ploče do nosača koji se trakama učvršćuju na upravljač bicikla, sjedalo, kacigu i prsa ili višenamjenskih nosača, imamo nosač za svaku situaciju. VIRB nosači opremljeni su profesionalnim, protukliznim sustavom za učvršćivanje sa šesterokutnim vijcima koji se mogu čvrsto pritegnuti kako bi nosač bio otporan na vibracije i udarce.

¹Kompatibilne s telefonima s Bluetooth® Smart tehnologijom; kompatibilnost provjerite kod dobavljača.
iPhone je trgovački znak tvrtke Apple Inc. Android je trgovački znak tvrtke Google Inc. Riječ i logotipi Bluetooth registrirani su trgovački znakovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc. Wi-Fi® registrirani je trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance Corporation.


Specifikacije

Dimenzije

 • Veličina uređaja (Š x V x D): 40,6 mm x 77,0 mm x  36,8 mm
 • Veličina zaslona: dijagonala 25,4 mm, 128 x 128
 • Težina jedinice: 151,7 grama

Videozapisi

 • Senzor slike: 12,4 MP, 1/2,3" CMOS
 • Vrsta datoteke: .mp4
 • 1440p HD video: 30 fps
 • 1080p HD videozapis: 60, 50, 48, 30, 25, 24 fps
 • 960p HD videozapis: 100, 60; 50 fps
 • 720p HD videozapis: 120, 100, 60, 50, 30, 25 fps
 • 480p (usporeno): 240 fps
 • Razlučivost fotografija: 12 MP i 7 MP
 • Uzastopno snimanje fotografija: 12 MP pri 30 fps
 • Vremenski odmak pri fotografiranju: podesivi intervali do 120 sekundi

Zvuk

 • Ugrađeni mikrofon: Da
 • Vanjski mikrofon: dodatni audiouređaj s izdržljivim kabelom ili Bluetooth® tehnologijom

Povezivanje

 • Bluetooth: da (4.0)
 • ANT+® kompatibilnost: da (daljinsko upravljanje i senzori)
 • Sučelje: USB 2.0
 • HDMI izlaz: ne
 • Wi-Fi usmjeravanje: da (802.11 bgn)

Ostalo

 • GPS: Da
 • Temperaturni raspon: za rad od -20°  do 45 °C; za punjenje od 0 ° do 45 °C; za skladištenje od -40 ° do 85 °C
 • Memorija: microSD™ kartica (do 128 GB); kartica se ne isporučuje
 • Brzinomjer: da
 • Visinomjer: ne
 • Vodootpornost: 5 ATM (50 metara)
 • Stabilizacija slike: da (pojačana žiroskopom)
 • Ispravljanje iskrivljenja objektiva: da

Baterija

 • Vrsta baterije: punjiva litij-polimer baterija od 980 mAh
 • Kapacitet baterije: 980 mAh
 • Trajanje baterije: do 2 sata snimanja u rezoluciji 1080p (30 fps)
komentari

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani kupci mogu pisat. Molim vas, logirajte se ili registrirajte

Info o veličinama

TABLICA VELIČINA

US veličine UK veličine EU veličine Dužina stopala (CM)
6 5,5 38,5 24
6,5 6 39 24,5
7 6 40 25
7,5 6,5 40,5 25,5
8 7 41 26
8,5 7,5 42 26,5
9 8 42,5 27
9,5 8,5 43 27,5
10 9 44 28
10,5 9,5 44,5 28,5
11 10 45 29
11,5 10,5 45,5 29,5
12 11 46 30
12,5 11,5 47 30,5
13 12 47,5 31
13,5 12,5 48 31,5
14 13 48,5 32
14,5 13,5 49 32,5
15 14 49,5 33
15,5 14,5 50 33,5
16 15 50,5 34
16,5 15,5 51 34,5
17 16 51,5 35
17,5 16,5 52 35,5
18 17 52,5 36
19 18 53,5 37
20 19 54,5 38
21 20 55,5 39
22 21 56,5 40

DUŽINA STOPALA

- dužinu stopla izmjerite tako da stanete na ravnu površinu te prislonite petu uz ravan rub ili zid.


- obilježite vrh nožnih prstiju.


- metrom izmjerite dužinu od stražnje strane stopala pa sve do vrha nožnih prstiju.


- ako se vaše stopalo nalazi između dvije veličine, odaberite veći broj obuće.

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa

 

american express