X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Torbe

tablično redno

1-28 of 63

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

tablično redno

1-28 of 63

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Torbe

Torbe

Malo što frustrira više od toga na u ruksak ili torbu ne možete staviti sve no što ste naumili. Ili nekako uspijete sve zgurati pa vidite da Vam treba nešto što ste postavili na dno… A možda Vam je tako tešku torbu muka nositi okolo ili Vam se jednostavno ne sviđa kako izgleda? Ili Vas smeta nedostatak pretinaca sa strane zbog kojih znojnu odjeću ne možete odvojiti? Razloga zašto Vam treba nova torba može biti pregršt.

Svima nam je to, naravno, poznato. I proizvođačima sportske opreme, među ostalima, jasan je taj problem pa su odlučili tržištu ponuditi neka rješenja. I dobra su, jer kupci mogu birati među cijelim čudom različitih izvedbi torbi, ruksaka i platnenih vrećica za sve potrebe, bilo sportske, bilo za putovanja. Veličine variraju od male platnene vreće za tenisice do velikih čvrstih kovčega za sportsku opremu.

U ponudi su i torbe sa grbom različitih nogometnih klubova – možda se među njima nađe Vaš omiljeni klub! Provjereni proizvođači poput Nikea, Adidasa, Reeboka i Macrona jamstvo su kvalitete.

Više nema izlika za neodlazak na trening ili u teretanu! Sad, kad Vam u torbu po Vašoj mjeri sve stane, vrijeme je da se odvažite i krenete (ili nastavite) baviti se sportskim životom!

Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa