X
Prijava
X
Registracija

X
Forgot Password
Što sada?

Molimo provjerita Vaš email pretinac i poruku od nas,

Slijedite poveznicu kako biste postavili novu lozinku

Nedavno dodani proizvodi ×

Trenutno nemate proizvoda u košarici.

Pravilnik Ferivi Loyalty kluba

Ferivi Loyalty kartica

 1. Pogodnost Ferivi Loyalty kluba  sastoji se u pravu korisnika na ostvarenje popusta u visini sakupljenih bodova.
 2. Korisnikom Ferivi Loyalty kluba može postati svaka punoljetna osoba.
 3. Ferivi Loyalty bodovi nisu prenosivi.
 4. Bodove korisnik ostvaruje kupnjom na web shop-ovima www.ferivisport.hr i www.footballmania.hr. Pravo na bodove ostvaruju samo REGISTRIRANI kupci.
 5. Prilikom plaćanja (vrijedi za sve vrste plaćanja) kupac za svakih potrošenih 15,00 kn po računu ostvaruje pravo na 1 bod. Jedan bod vrijedi jednu kunu.
 6. Naknadni upis bodova nije moguć.
 7. Popust se može iskoristiti pri slijedećoj kupnji. Korisnik po želji može iskoristiti popust odjednom ili u više navrata. Popust u visini sakupljenih bodova korisnik može iskoristiti kupnjom na web shop-ovima www.ferivisport.hr i www.footballmania.hr (maksimalni iznos za koji se može umanjiti narudžba je 75% iznosa iste).
 8. Trajanje Ferivi Loyalty bodova je 365 dana od dana kada je narudžba preuzeta (vrijedi za kupce koji se odluče za plaćanje prilikom preuzimanja paketa). Kupcima koji plaćaju kreditnim karticama bodovi vrijede 365 dana od dana kada je narudžba zaprimljena.
 9. Bodovi se kupcu dodijeljuju na dan kada nam dostavna kuća potvrdi da je narudžba preuzeta (vrijedi za kupce koji se odluče za plaćanje prilikom preuzimanja paketa). Kupcima koji plaćaju kreditnim karticama bodovi se dodijeljuju slijedeći radni dan od dana kada je narudžba zaprimljena.
 10. Bodovima se narudžba može umanjiti za maksimalno iznos osnovice. 
 11. Za svaku pisanu recenziju dobivate 5 bodova (5 kn). Bodovi za recenziju se mogu pribrojiti samo ako ste kupili proizvod koji recenzirate preko Ferivi webshopa.
 12. FERIVI CO d.o.o. može prema vlastitoj procjeni i bez prethodne najave promijeniti pravila Ferivi Loyalty kluba ili isključiti iz Ferivi Loyalty kluba bilo kojeg korisnika. FERIVI CO d.o.o. nije obvezan obrazložiti svoju odluku, ali će ga o promjenama pravovremeno obavijestiti pismenim putem.
 13. Kupac na web shop-ovima www.ferivisport.hr i www.footballmania.hr bezuvjetno prihvaća ova pravila.
Preuzmite aplikaciju za android i ios uređaje
načini plaćanja
Za sigurnost kupovine T-com pay way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka.

jednokratno

gotovina pouzećem

kreditnim i
debitnim karticamapay pal računom

do 6 rata

diners club

do 12 rata

mastercard
visa